Δούκισσα Νομικού: Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει! Δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση...

Δεν πάει το μυαλό σας...

Δούκισσα Νομικού: Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει! Δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση...

Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει η Δούκισσα Νομικού. Δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση, και το χώρο της μόδας. Απίστευτο..

Το 2007 ξεκίνησε τα κάνει τα πρώτα της βήματα στην showbiz και δεν άργησε να δει επιτυχία, με το κοινό να της εκφράζει την αγάπη του.

Πριν γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες την ελληνική τηλεόραση, η Δούκισσα Νομικού είχε τελειώσει το σχολείο και ξεκινήσει στις σπουδές της σε πανεπιστήμιο, πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με τη μόδα.

Αποφοίτησε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο για το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά.

Την ηλικία της την γνωρίζετε; Έγινε μαμά πολύ νέα...

Δούκισσα Νομικού: Δείτε τον απίστευτο κήπο του πατρικού της σπιτιού!

Η Δούκισσα Νομικού μετά τον γάμο της και τον ερχομό του γιου της, ζει όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Απέχει από την τηλεόραση, μιας και προτεραιότητα της είναι ο γιος της, Σάββας.

Μεγάλη αδυναμία έχει και στους γονείς της! Το μεσημέρι της Τετάρτης, επισκέφθηκε το σπίτι των γονιών της και απόλαυσε φράουλες στον κήπο τους.

Η Δούκισσα Νομικού πόζαρε στο χαμογελαστή στο φακό και δημοσίευσε την φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:

«Εκεί, ξανά, στο σπίτι της μαμάς και του μπαμπά. Με τα όμορφα λουλούδια και τις κατακόκκινες φράουλες. Πόσο μου αρέσει η άνοιξη. Πού είστε εσείς;».

Δούκισσα Νομικού κήπος πατρικού της σπιτιού

Δούκισσα Νομικού: Η απίστευτη θέα από το σπίτι της στην Μύκονο θα σε μαγέψει!

Η Δούκισσα Νομικού μας έχει δείξει αρκετές φορές την απίστευτη θέα από το σπίτι της στην Μύκονο. Μια συγκεκριμένη όμως θα σας μαγέψει.

Η παρουσιάστρια μαζί με την οικογένεια της πολύ συχνά ταξιδεύει στο νησί των ανέμων για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης.

Η Δούκισσα Νομικού η οποία είναι λάτρης των social media, της αρέσει να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράζοντας φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Σε μερικές από αυτές τις στιγμές μας έδειξε την θέα που απολαμβάνει από το σπίτι της στο νησί και πάθαμε σοκ με την θέα.

Δούκισσα Νομικού σπίτι

Δούκισσα Νομικού σπίτι