Παντελής Παντελίδης: Ανατριχίλα με τροχαίο ίδιο με το δικό του! Ποιος ήταν το θύμα;

Δημοσίευμα που σοκάρει!

Παντελής Παντελίδης: Ανατριχίλα με τροχαίο ίδιο με το δικό του! Ποιος ήταν το θύμα;

Ανατριχίλα έχει προκληθεί με τροχαίο ίδιο με εκείνο που είχε ο Παντελής Παντελίδης! Ποιος ήταν το θύμα και πώς ήταν το δικό του;

Ήταν πέρσι τον Ιούνιο, όταν δημοσίευμα έκανε τον γύρο του διαδικτύου και συγκλόνιζε! Σας το παραθέτουμε αυτούσιο:

Συγκλονίζει ο νονός του 15χρονου κοριτσιού, που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο Αττικό Νοσοκομείο, έπειτα από τροχαίο έξω την Αταλάντη, όπου πέθανε ακαριαία ο αδελφός της, ο Γιώργος, μόλις 21 ετών.

Διασωληνωμένη, με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής η κοπέλα παραμένει για τρίτη ημέρα στην εντατική. Οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.


Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην επείγουσα έκκληση της οικογένειας της να δώσουν αίμα για να σωθεί η Σόνια. Ο νονός της 15χρονης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, θέλει να τους ευχαριστήσει εκ μέρους της οικογένειας.


Πραγματογνώμονας Μαδιάς: «Θυμίζει το τροχαίο του Παντελίδη»
Νέα διάσταση στο σοκαριστικό τροχαίο δίνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o γνωστός εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς. Αποκαλύπτει πως είχαμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα με τα δύο αδέλφια, εξαιτίας των μπαρών ασφαλείας στο σημείο, όπως είχε συμβεί και στο τροχαίο Παντελίδη.

«Μου θυμίζει περίπτωση Παντελίδη, γιατί σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να σπάσουν οι μπάρες ασφαλείας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ακρωτηριασμό της κοπέλας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ως εμπειρογνώμονας τροχαίων ο κ. Μαδιάς έχει διαχειριστεί περισσότερες από 15 υποθέσεις, που οι μπάρες ασφαλείας δεν είχαν τοποθετηθεί σωστά, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ακόμα και τον θάνατο οδηγών.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Φθιώτιδας
Συγκλονισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι στο Καλαπόδι Φθιώτιδας, όπου τα δύο αδέλφια είχαν πάει να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο χωριό των παππούδων τους.

Tραγική ειρωνεία το προηγούμενο βράδυ η κοπέλα γλεντούσε σε γάμο στην περιοχή. Η χαρά του γάμου μετατράπηκε σε θρήνο. Θυμάστε πώς ονόμασαν τον δρόμο που πέθανε ο τραγουδιστής;

Παντελής Παντελίδης: Η κίνηση που έκανε μια ημέρα πριν το τροχαίο φέρνει δάκρυα! Δεν το γνώριζε κανείς...

Η κίνηση που έκανε μια ημέρα πριν από το τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης, φέρνει δάκρυα στα μάτια. Δεν το γνώριζε σχεδόν κανείς μέχρι σήμερα.

Ο τραγουδιστής βοηθούσε τους συνανθρώπους του, και αυτό που έκανε την ημέρα πριν το θάνατο του θα σας συγκινήσει.

Ο Γ. Ζακάκης, φίλος και συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη, είχε μιλήσει από καρδιάς για όλα όσα σήμαινε στον ίδιο ο τραγουδιστής. Το βίντεο λίγα λεπτά πριν το τροχαίο του συγκλονίζει.

Ο ίδιος άνθρωπος αποκάλυψε στην κάμερα ότι ο Παντελής βοηθούσε πολύ κόσμο και παρουσίασε ένα γράμμα που όπως είπε ήταν ενός άστεγου που ζούσε στον Πειραιά. «Ο Παντελής το διάβασε αυτό το γράμμα και μου είπε να πάρω τα λεφτά που μου έδινε και να επικοινωνήσω με τον άστεγο για να του τα δώσω. Αυτό έγινε Τετάρτη, μία μέρα πριν φύγει από τη ζωή ο Παντελής. Ήρθε ο άνθρωπος στο μαγαζί και είδε τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί και του είπαν τι είχε συμβεί».