Παντελής Παντελίδης: Έτσι σκοτώθηκε στο τροχαίο! Στη «φόρα» η αποκάλυψη που προκαλεί ανατριχίλα!

Τα ντοκουμέντα στην δημοσιότητα! Σοκάρουν οι λεπτομέρειες!

Παντελής Παντελίδης: Έτσι σκοτώθηκε στο τροχαίο! Στη «φόρα» η αποκάλυψη που προκαλεί ανατριχίλα!

Έτσι σκοτώθηκε στο τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης! Στη «φόρα» η αποκάλυψη που προκαλεί ανατριχίλα και έχουμε τα ντοκουμέντα!

Πάγωσαν οι οδηγοί στη Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, με το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν το Ι.Χ τύπου τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Παράλληλα, τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.

Ο 33χρονος τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Αρχικά στο Ασκληπιείο πήγε ο ιδιοκτήτης του κέντρου, όπου θα εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος και τον αναγνώρισε, ενώ αμέσως μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Π.Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.


Σημειώνεται ότι μόλις πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας, λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι το αυτοκίνητό του είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών... Να θυμίσουμε και πώς ονόμασαν το σημείο που πέθανε...

Παντελής Παντελίδης: Το πρόσωπο που οδηγούσε το τζιπ στο τροχαίο! «Σεισμός» από την αποκάλυψη!

Αυτό είναι το πρόσωπο που οδηγούσε το τζιπ στο τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης! «Σεισμός» από την αποκάλυψη και έχουμε όλη την δικογραφία!

Το δυστύχημα μπήκε στο στόχαστρο εισαγγελικής έρευνας μετά από προσφυγές της οικογένειας του καλλιτέχνη, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης που οδηγούσε το τζιπ, αλλά μία από τις δύο γυναίκες που ήταν μαζί του, όταν συνέβη το περιστατικό.

Οι μηνυτήριες αναφορές της οικογένειας του εκλιπόντος αφορούσαν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της ψευδορκίας. Τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγούν στο συμπέρασμα πως τελικά ήταν ο ίδιος ο καλλιτέχνης που οδηγούσε το αυτοκίνητο στην μοιραία πορεία του τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στην παραλιακή.

Έτσι, η Εισαγγελία ουσιαστικά απορρίπτει την εκδοχή του άλλου οδηγού και ακολούθως ζητά να τεθεί στο αρχείο η δικογραφία, αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο. Την υπόθεση θα κρίνει τελικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας Εφετών που θα αποφανθεί αν το σκεπτικό για την αρχειοθέτηση είναι ορθό ή αν στην υπόθεση πρέπει να γίνουν άλλες νομικές ενέργειες. Να σας θυμίσουμε και το χτεσινό μας θέμα, με το τι δείχνει από ψηλά η στροφή του τροχαίου...

Σημειώνεται πως ότι συγγενείς του καλλιτέχνη έχουν δυνατότητα εντός τριών μηνών να προσφύγουν στον εισαγγελέα Εφετών κατά της διάταξης αρχειοθέτησης.

cnn.gr