Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η κόρη του Στέφανου Μιχαήλ στο Τατουάζ είχε κάνει τους πάντες να «λιώσουν»! Τα μάτια της θα σε "καθηλώσουν"!

Είναι κούκλα!

Η κόρη του Στέφανου Μιχαήλ στο Τατουάζ είχε κάνει τους πάντες να «λιώσουν»! Τα μάτια της θα σε
STORIES 07.01.2020 14:23

Η κόρη του Στέφανου Μιχαήλ και της Κατερίνας Γερονικολού στο Τατουάζ τους είχε κάνει όλους να «λιώσουν». Τα μάτια της θα σε "καθηλώσουν", είναι καταγάλανα.

Η μικρή Λήδα είχε «κλέψει» την καρδιά όλων των τηλεθεατών που παρακολουθούσαν την σειρά του Alpha. Εκτός από μια κούκλα, είχε ταλέντο και στην υποκριτική.

Ο Στέφανος Μιχαήλ, ο τηλεοπτικός της μπαμπάς, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε μοιραστεί μια κοινή τους φωτογραφία, όπως είχε κάνει και η Κατερίνα Γερονικολού.

Η Τζουλιάνα έπαιζε στη σειρά με την μαμά της, την Μαρία Κωνσταντίνου, που υποδυόταν τη νταντά της. Η Τζουλιάνα έχει και μία αδερφή, σχεδόν δύο χρόνια μεγαλύτερη, την Ανδριάνα.

Ο Στέφανος Μιχαήλ από το «Τατουάζ» μας δείχνει την «κόρη» του! Δείτε το πρόσωπο της!

Ο Στέφανος Μιχαήλ από την σειρά «Τατουάζ» μας δείχνει την «κόρη» του! Δείτε κι εσείς το πρόσωπο της!

Ο γνωστός ηθοποιός, έχει κλέψει τις καρδιές πολλών κοριτσιών, αφού είναι αδιαμφισβήτητα ένας πολύ ωραίος άνδρας και οι ρόλοι που αναλαμβάνει σε κάθε σειρά κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον.

Ο Στέφανος Μιχαήλ στην σειρά του Alpha, «Τατουάζ» υποδυόταν τον Αλέξανδρο Μελά, ο οποίος είναι ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας Μελά. Είναι ένας όμορφος και έξυπνος νεαρός, με έντονη την ανάγκη να κάνει το «σωστό». Πήρε την απόφαση να γίνει αστυνομικός και έτσι έδωσε τις απαραίτητες εξετάσεις και μπήκε στην σχολή. Μόλις όμως αποφοίτησε, κατάλαβε πως η υπηρεσία σε ένα αστυνομικό τμήμα, τον «πνίγει».

Στέφανος Μιχαήλ: «Με έχουν απατήσει» - Η αποκάλυψη για πρώην σχέση του!

Τότε, δέχτηκε πρόταση από έναν καθηγητή του στην Σχολή, να συνεταιριστούν σε μια εταιρεία Security. Δέχεται και σε λίγα χρόνια, χάρη στις γνωριμίες του συνεταίρου του αλλά και στις δικές του ικανότητες, η εταιρεία γίνεται μία από τις καλύτερες στον χώρο. Ο έρωτας του για την Άννα, θα ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου».

Μαζί με την Όλγα Καρέλλη (Κατερίνα Γερονικολού) έχουν μια κόρη, την τριών ετών Λήδα όπου μένει με τη μητέρα της στα Μετέωρα.

Έτσι λοιπόν, ο Στέφανος Μιχαήλ εχθές δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με την «κόρη» του Λήδα και μας συγκίνησε η εικόνα τους μαζί!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Στέφανος Μιχαήλ Τατουάζ Ληδία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Όντως; Ο Στέφανος Μιχαήλ από το «Τατουάζ» έχει αυτή την ηλικία! Θα πάθετε πλάκα με τον αριθμό...

Αποκάλυψη! Ηθοποιός του "Τατουάζ" είχε χωρίσει 3 χρόνια πριν την σειρά! Δείτε το πρόσωπό της...

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share