Ράνια Θρασκιά: "Κάγκελο" με την ηλικία της! Αυτός είναι ο αριθμός...

Όντως τώρα;

Ράνια Θρασκιά:

Θυμάστε την αγαπημένη σε όλους Ράνια Θρασκιά; Θα μείνετε "κάγκελο" με τον αριθμό της ηλικίας της! Είναι αυτός που θα σας αποκαλύψουμε παρακάτω και πραγματικά δεν θα το πιστεύετε!

Ξεκινώντας την καριέρα της από τη Θεσσαλονίκη και τα τοπικά κανάλια, στην πορεία κατέβηκε στην Αθήνα. Εκεί παρουσίασε εκπομπές όπως το Κοιτάω μπροστά, το Elatte και το Υπάρχει λύση. Επίσης ήταν παρουσιάστρια στον Όμορφο κόσμο το πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πέρσι η Ράνια Θρασκιά την ημέρα των γενεθλίων της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία κρατώντας την τούρτα της γράφοντας: “Ένα άσπρο κεράκι φτάνει. Και λίγες πεταλούδες. Και ένα χαμόγελο. Και 6 φίλοι. Αληθινοί. Και τα ματάκια τους που ξεχειλίζουν αγάπη για τη μαμά τους. Και εσύ με την ελπίδα στα χείλη. Έτσι φτιάχνεις τα πιο όμορφα γενέθλια. Και δεν σε νοιάζει που μεγαλώνεις λίγο ακόμα. Και όταν σου λένε: “κάνε μια ευχή” πριν σβήσει το κεράκι και πάρει μαζί του τη χρονιά που πέρασε από μέσα σου, λες: “αν είναι αυτά καλά και χαρούμενα και η αγάπη ζει εδώ και εσείς στολήσατε με τα γέλια σας το σπίτι, τι άλλο να ζητήσω;” Σου τη χαρίζω την ευχή μου. Για ευχαριστώ…”

Ράνια Θρασκιά Ηλικία και Ημερομηνία γέννησης

Η Ράνια Θρασκιά είναι γεννημένη στις 12 Ιούνιου 1974
Είναι 44 ετών

Ράνια Θρασκιά Γάμος Παιδιά

Υπήρξε παντρεμένη με τον οδοντίατρο Ανδρέα Φωτόπουλο
Το 2009 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, το Διονύση
Τον Δεκέμβρη του 2011 απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί

Δείτε τον γοητευτικό γιατρό που της έκλεψε την καρδιά μετά τον Ανδρέα Φωτόπουλο

Ράνια Θρασκιά: Στην «φόρα» η καταγωγή της! Δεν είναι από την Αθήνα αλλά...

Στην «φόρα» η καταγωγή της Ράνιας Θρασκιά και έχουμε λεπτομέρειες! Δεν είναι από την Αθήνα αλλά... δείτε το βιογραφικό της!

Η Ράνια Θρασκιά είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος – παρουσιάστρια. Ξεκινώντας την καριέρα της από τη Θεσσαλονίκη και τα τοπικά κανάλια, στην πορεία κατέβηκε στην Αθήνα. Εκεί παρουσίασε εκπομπές όπως το Κοιτάω μπροστά, το Elatte και το Υπάρχει λύση. Επίσης ήταν παρουσιάστρια στον Όμορφο κόσμο το πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Υπήρξε παντρεμένη με τον οδοντίατρο Ανδρέα Φωτόπουλο. Το 2009 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, το Διονύση. Τον Δεκέμβρη του 2011 απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί. Η ίδια, έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη!

'Εχετε δει το τέλειο σπίτι της; Αν όχι... ιδού!