Τατιάνα Στεφανίδου: Η άγνωστη "σχέση" της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό βγήκε στη «φόρα»! Δεν το θυμάται κανείς!

Ήταν αγνώριστος τότε!

Τατιάνα Στεφανίδου: Η άγνωστη

Στη «φόρα» βγήκε η άγνωστη σχέση της γνωστής παρουσιάστριας, Τατιάνας Στεφανίδου, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η ιστορία τους είναι παλιά κι έτσι δεν το θυμάται σχεδόν κανείς!

Μπορεί αυτή τη στιγμή, τα δύο ονόματα μαζί να μην σας λένε τίποτα, ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου, γνωρίζεται από παλιά με τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, το 2005, η Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε το δημοφιλές show τραγουδιού "Fame Story", το οποίο κατάφερε να "κλέψει" τις καρδιές του κοινού και να αναδείξει νικητή τον Περικλή Στεργιανούδη.

στεφανίδου fame story

Αυτό που πραγματικά λίγοι γνωρίζουν ωστόσο, είναι ότι σε αυτή τη σεζόν του Fame Story είχε λάβει μέρος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος τότε ήταν αγνώριστος.

αργυρός fame story

Σε περίπτωση που το χάσατε, δείτε και τον κούκλο γιο της Τατιάνας Στεφανίδου, με τον οποίο περνάει πολύ χρόνο μέσα στην ημέρα!

Τατιάνα Στεφανίδου: Στη "φόρα" η γνωριμία της με παίκτρια του «My Style Rocks»! Το αποκάλυψε η ίδια!

Η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της, την άγνωστη γνωριμία της με μία παίκτρια που θα δούμε στο φετινό "My Style Rocks" και έτσι βγήκε στη "φόρα"!

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε σήμερα τρία ακόμα ονόματα τα οποία θα πάρουν μέρος στο δημοφιλές παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ και ανέφερε πως μέσα σε αυτές είναι και μία γνωστή της.

Μη χάσετε επίσης, τα 6 πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν από το κανάλι και θα λάβουν μέρος στο My Style Rocks.

Ο λόγος για την Τζένη, η οποία όπως αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου, είναι η κοπέλα που διαχειρίζεται το instagram της.

«Η Τζένη ασχολείται με το δικό μου instagram μπήκε στο My Style Rocks και δε μου είχε πει τίποτα.. Ξαφνικά βλέπω trailer τη Τζένη».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η άγνωστη "σχέση" του με παίκτρια του GNTM βγήκε στη «φόρα»! Δεν το είχε καταλάβει κανείς…

Επιτέλους η άγνωστη "σχέση" που είχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με πρώην παίκτρια του GNTM βγήκε στη «φόρα»! Κανείς δεν το είχε καταλάβει πως αυτή η κοπέλα είχε μπει στη ζωή του τραγουδιστή!

Ήταν μία από τις καλλονές που γνωρίσαμε μέσα από το δημοφιλές ριάλιτι μοντέλων! Η ίδια μας "έμεινε" τόσο για την ομορφιά της όσο και για τον χαρακτήρα της.

Ο λόγος για την Ιωάννα Παπαγιάννη, την οποία γνωρίσαμε στη δεύτερη σεζόν του ριάλιτι στον Ant1. Κάτι που ελάχιστοι είχαν προσέξει για την Ιωάννα είναι πως πρωταγωνιστεί σε ένα από τα πιο γνωστά βίντεο κλιπ του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Σας έχουμε επίσης την εξομολόγηση του γνωστού τραγουδιστή για την πιο δυνατή σχέση της ζωής του!

Συγκεκριμένα, στο τραγούδι «Να της πεις», βλέπουμε την Ιωάννα να υποδύεται την αγαπημένη του τραγουδιστή!

Ιωάννα Παπαγιάννη