Ζωή Λάσκαρη: Η άγνωστη "κόντρα" του Χάρη Ρώμα με την κόρη της! Η αποκάλυψη μετά το θάνατο της...

Τι έχει συμβεί;

Ζωή Λάσκαρη: Η άγνωστη

Μια άγνωστη "κόντρα" είχε ο Χάρης Ρώμας με μια από τις κόρες της Ζωής Λάσκαρη και η αποκάλυψη έγινε πολλά χρόνια μετά το θάνατο της.

Ο ηθοποιός ανέλαβε το θέατρο που άνηκε στην αείμνηστη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και μετά από ερώτηση του Γιάννη Πουλόπουλου, έκανε αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, όπως είπε στην «Φωλιά των κου κου», πολύ λίγα αντικείμενα της Ζωής Λάσκαρη έχουν μείνει στο χώρο, τα οποία κράτησε με το ζόρι, διότι η μια κόρη της ήθελε να τα πάρει όλα. Μάλιστα, όπως συνέχισε να λέει στεναχωρήθηκε γιατί πολλά πράγματα ήθελαν να τα χρησιμοποιήσουν, όμως τα πήρε και τα πούλησε. Ενώ συνέχισε λέγοντας πως μπορεί να ήθελε να ξεκόψει την αύρα της μητέρας της από τον χώρο.

Τι έχει συμβεί ανάμεσα στις δυο κόρες της Ζωής Λάσκαρη. Το σπίτι που τις έκανε να έρθουν σε κόντρα...

Ζωή Λάσκαρη κόρη Χάρης Ρώμας

Ζωή Λάσκαρη: Η άγνωστη τραγική ιστορία που έζησε όταν ήταν παιδί! Ο θάνατος που την στιγμάτισε για πάντα!

Η άγνωστη τραγική ιστορία που έζησε η Ζωή Λάσκαρη όταν ήταν παιδί! Ο θάνατος που την στιγμάτισε για πάντα!

Η πασίγνωστη αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός πίσω από τα φώτα, τα υπέροχα φορέματα, τους μοναδικούς ρόλους και την ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, είχε συσσωρευμένες αναμνήσεις μιας τραγικής παιδικής ζωής.

Οι απώλειες που βίωσε η Ζωή Λάσκαρη ήταν πραγματικά οδυνηρές...

Η ίδια είχε πει συγκεκριμένα με πονεμένα λόγια:

«Τον πατέρα μου τον δολοφόνησαν! Μέχρι πρόσφατα δεν είχα θυμό για τους δολοφόνους του πατέρα μου. Θα έλεγα πως δεν είχα φυσιολογικά παιδικά χρόνια».

Η Ζωή Λάσκαρη δεν πρόλαβε καν να γνωρίσει τη ζεστή αγκαλιά του πατέρα και της μάνας. Ο συνταγματάρχης Κουρούκλης, πατέρας της Ζωής, δολοφονήθηκε στον Εμφύλιο όταν εκείνη ήταν μόλις 8 μηνών, ενώ την πολυαγαπημένη της μάνα την έχασε σε ηλικία 7 ετών!

Ζωή Λάσκαρη: Ανατριχιαστικό! Οι απουσίες που «σημάδεψαν» την κηδεία της! Οι δυο άντρες που δεν της είπαν το αντίο...

Ουσιαστικά δεν γνώρισε τη θαλπωρή όπως τα άλλα παιδιά της ηλικίας της. Προσπαθούσε μόνη, χωρίς αποκούμπι, δίχως έναν δικό της άνθρωπο να ορθοποδήσει. Ωστόσο, η Ζωή Κουρούκλη -και μετέπειτα Ζωή Λάσκαρη-, η γυναίκα που συμβόλιζε την ομορφιά, ποτέ δεν το έβαλε κάτω και ποτέ δεν κράτησε κακία στους δολοφόνους του πατέρα της.