Ελένη Φουρέιρα: Η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και οι στιγμές αγωνίας με το χειρουργείο!

Οι δύσκολες ώρες που πέρασε!

Ελένη Φουρέιρα: Η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και οι στιγμές αγωνίας με το χειρουργείο!

Μάχη με τον καρκίνο έδωσε πριν πολλά χρόνια η Ελένη Φουρέιρα και οι στιγμές αγωνίες που πέρασε με το χειρουργείο συγκλονίζουν.

Καλεσμένη το 2016 στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μου» η τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στη δύσκολη και άγνωστη για πολλούς μάχη.

Όπως παραδέχτηκε η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, το σοκ ήταν τεράστιο, όπως και οι αγωνιώδεις στιγμές που ακολούθησαν, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία θα μπορούσε να αλλοιώσει τις φωνητικές της χορδές.

Τελικά, κατάφερε να βγει νικήτρια μέσα από τη δύσκολη δοκιμασία και να αντιμετωπίσει ολοκληρωτικά τον καρκίνο.

Στο πλευρό της κάθε λεπτό στα εύκολα και στα δύσκολα είναι η οικογένεια της. Οι αδελφές της είναι και κολλητές φίλες της.

Ελένη Φουρέιρα: Οι δύσκολες ώρες μετά την Eurovision και η στιγμή που «λύγισε»! «Έχω φτάσει στο σημείο να...»!

Τις δύσκολες ώρες που πέρασε μετά την Eurovision και την στιγμή που «λύγισε» εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέρια. «Έχω φτάσει στο σημείο να...».

Η τραγουδίστρια η οποία έχει δει μεγάλη επιτυχία, ενώ πλέον την βλέπουμε και κάθε Κυριακή στο «The Final Four», μίλησε ανοιχτά για τα όσα έζησε στο μουσικό διαγωνισμό στο Glow

«∆εν είμαι αχάριστη. Καταλαβαίνω αυτό που ζω. Ξέρω τον κόπο που έχω κάνει και τη δουλειά, έχω αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες που βρέθηκαν μπροστά µου. Κάθε μέρα νιώθω ότι πρέπει να κάνω κι άλλα, καινούρια πράγματα, οπότε δε νιώθω ότι έχω κατακτήσει πάρα πολλά. Αισθάνομαι, όμως, πολύ ωραία µε τον εαυτό µου, γιατί έμεινα συγκεντρωμένη στον στόχο µου» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά από τόσο φορτωμένο πρόγραμμα η ίδια απάντησε αν έφτασε ποτέ στο σημείο να λυγίσει υπό την πίεση και να θέλει να τα παρατήσει: «Έχω φτάσει στο σημείο να πω “κουράστηκα, θέλω χρόνο για τον εαυτό µου”, αλλά να πω “δεν αντέχω άλλο, φεύγω”, όχι. ∆ε νομίζω ότι θα το πω ποτέ. Έχω κάτσει πολλές φορές µε τον εαυτό µου να συζητήσω, να ηρεμήσω, γιατί µην ξεχνάς ότι μέσα σε όλο αυτό δεν υπάρχει µόνο σωματική, αλλά και ψυχική κούραση. Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο. Ειδικά μετά την Eurovision πέρυσι, πέρασα έναν μήνα δύσκολο για µένα, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι έγινε, πώς έγινε, μέχρι να καταλάβω ότι πέρασα 13 μέρες χωρίς να θυμάμαι ουσιαστικά τίποτε από την καθημερινότητά µου. Μόνο ένα άγχος στη σκηνή. Τίποτε άλλο. ∆ε βγήκα ποτέ από το ξενοδοχείο. Να βγω μια βόλτα, να δω τη Λισαβόνα. ∆εν την είδα. Προσπαθούσα να κοιμηθώ. Πρόβα, ξεκούραση, πρόβα, ξεκούραση, live, τίποτε άλλο».