Μην σου τύχει! Έκανε τατουάζ τραγούδι της Πάολας... και έγινε λάθος στους τόνους!

Για γέλια και για κλάματα! Δείτε φωτό!

Μην σου τύχει! Έκανε τατουάζ τραγούδι της Πάολας... και έγινε λάθος στους τόνους!

Είναι από αυτά που λέμε μην σου τύχει! Έκανε τατουάζ τραγούδι της Πάολας... και έγινε λάθος στους τόνους και μάλιστα το κατάλαβε αργά...

Ένας fan έκανε τατουάζ το τραγούδι “Λύκαινα” που πρωτοτραγούδησε ο Βασίλης Καρράς, και αργότερα συμπεριέλαβε και η Πάολα στο δίσκο της “Κρύβω Αλητεία”.

Όπως μπορούμε να δούμε στη φωτογραφία, το τατουάζ πιάνει το μεγαλύτερο μέρος του χεριού, ενώ μάλιστα υπάρχουν και λάθη! Η λέξη “πνοή” έχει τονιστεί στο “ό”, ενώ στη λέξη “ζωή” δεν υπάρχει καν τόνος. Δύσκολα τα πράγματα για τον φίλο / φίλη μας.

Πάολα έγινε τατουάζ

Έχετε δει το υπέρτατο look της Πάολας με μποτάκια και φούστα;

Πάολα: Το μπλε της φόρεμα ήταν πιο κοντό από ποτέ! Αποκάλυψε άγνωστο «σημάδι» στο κορμί της...

Το μπλε φόρεμα της Πάολας ήταν πιο κοντό από ποτέ! Αποκάλυψε άγνωστο «σημάδι» στο κορμί της που σίγουρα δεν το είχατε δει ούτε εσείς, αλλά ούτε και εμείς!

Η τραγουδίστρια, κάνει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη μαζί με το Νίκο Κουρκούλη και μάλιστα σαρώνουν!

Σχεδόν κάθε βράδυ, το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται είναι sold out και οι εμφανίσεις είναι σε διαδικασία να πάρουν παράταση! Πρόσφατα, η Πάολα βγήκε στην πίστα με μπλε φόρεμα όλο πούλιες και ήταν τόσο κοντό, που αποκαλύφθηκε άγνωστο «σημάδι» στο κορμί της... Το τατουάζ της αυτό, πολύ ψηλά στο πόδι, σίγουρα δεν το είχατε ξαναδεί μέχρι σήμερα!

Ιδού λοιπόν το σχετικό βίντεο από το Instagram:

Έχετε δει και τις σούπερ hot μπότες της;