Και όμως συνέβη! Θαυμαστές σκότωσαν τα είδωλά τους! Αυτοί είναι οι 5 διάσημοι που "έφυγαν" από άρρωστη εμμονή!

Μπορείτε να μαντέψετε;

Και όμως συνέβη! Θαυμαστές σκότωσαν τα είδωλά τους! Αυτοί είναι οι 5 διάσημοι που

Αυτοί είναι οι 5 διάσημοι που "έφυγαν" από άρρωστη εμμονή! Και όμως συνέβη, ακόμη και αν σας φαίνεται περίεργο. Θαυμαστές σκότωσαν τα είδωλά τους από υπερβολική αγάπη!

Μπορεί τέτοια είδηση να ακούγεται εξωπραγματική, ωστόσο η αλήθεια είναι πιο σκοτεινή από ότι περιμένατε και τα γεγονότα δεν λένε ψέματα!

Ας δούμε αναλυτικά ποιοι ήταν οι άτυχοι celebrities, που τους "κόπηκε" το νήμα της ζωής από τους ίδιους τους, τους fans.

John Lennon

θαυμαστές σκότωσαν John Lennon

Η 8η Δεκεμβρίου του 1980 έχε γίνει γνωστή ως η πιο "μαύρη μέρα" της μουσικής. Τότε που ο Lennon επέστρεφε μαζί με την Yoko Ono από το στούντιο ηχογράφησης και τη στιγμή που βγήκε από τη λιμουζίνα του, ο Mark Chapman, ένας θαυμαστής του, τον πυροβόλησε! Η έρευνα έδειξε ότι ο Chapman ήταν μανιακός με τους Beatles, και είχε δηλώσει μάλιστα, "οι Beatles είναι πιο μεγάλοιο απ' τον Χριστό". Ωστόσο κανείς δεν ξέρει ακόμα τον πραγματικό λόγο που επιτέθηκε στον μουσικό.

Selena

Θαυμαστές σκότωσαν selena

Η Selena Quintanilla-Pérez, Μεξικανή τραγουδίστρια, μοντέλο, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας, πέθανε μόλις 2 βδομάδες πριν τα 24 της γενέθλιά της. Η ίδια δολοφονήθηκε από μία θαυμάστριά της, η οποία ήταν και αρχηγός του fan club της. Η Yolanda Saldivar δούλευε στο μαγαζί της τραγουδίστριας, όμως ήρθε η στιγμή που της έδιωξαν και η Selena της ζήτησε να συναντηθούν προκειμένου να της επιστρέψει κάποια λογιστικά χαρτιά. Εκεί ήταν που την πυροβόλησε. Μετά από εννιά ώρες διαπραγματεύσεων με την αστυνομία, παραδόθηκε και μέχρι σήμερα βρίσκεται στη φυλακή.

Jesse James

θαυμαστές σκότωσαν Jesse James

Ο Jesse James ήταν ένας διαβόητος ληστής της Άγριας Δύσης. Παρόλα αυτά αρκετοί τον έβλεπαν ως ένα είδος Ρομπέν των Δασών, που έκλεβε απ' τους φτωχούς και έδινε στους πλούσιους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Rober 'Bob' Ford ο οποίος και έγινε μέλος της συμμορίας του. Στις 3 Απριλίου του 1882, ο Jesse ενώ έτρωγε πρωινό έμαθε πως ο Rober σκότωσε ένα άλλο μέλος της συμμορίας του μαζί με τον αδερφό του. Εκείνοι από φόβο, τον πυροβόλησαν πισώπλατα.

"Dimebag" Darrel Abbott

θαυμαστές σκότωσαν 'Dimebag' Darrel Abbott

Ο thrash metal κιθαρίστας, Darrel Abbott, ήταν σε συγκρότημα με τους Pantera, ωστόσο το 2003 η μπάντα του διαλύθηκε, και εκείνος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του μαζί με τον αδερφό του σε άλλη μπάντα! Αυτό όμως φαίνεται πως ενόχλησε έναν θαυμαστή του και κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας τους το 2004, αφού φώναξε "ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΟΥΣ PANTERA", τον πυροβόλησε έξι φορές. Αφού σκότωσε 2 θεατές, ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε και έπεσε και αυτός νεκρός.

Rebecca Lucile Schaeffer

θαυμαστές σκότωσαν Rebecca Lucile Schaeffer

Στα τέλη των '80s η ηθοποιός, Rebecca Lucile Schaeffer, "βρήκε" τον θάνατο στα 21 της, από έναν θαυμαστή, ο οποίος και έγινε η αφορμή για να αλλάξουν για πάντα οι νόμοι που αφορούν το λεγόμενο 'stalking'. O Robert Bardo, άρχισε να τις γράφει γράμματα με εκείνη να του απαντάει. Ωστόσο η ηθοποιός όταν για τις ανάγκες του ρόλου της "έκανε έρωτα" με έναν άλλον ηθοποιό, τα πήρε στο κρανίο και θέλησε να βρει την διέυθυνσή της. Για να το καταφέρει αυτό πλήρωσε 250 δολάρια σε ιδιωτικό ερευνητή και την βρήκε. Αυτή ενοχλημένη απάντησε, "δεν έχω άλλο χρόνο να χάσω μαζί σου", και εκείνος την πυροβόλησε. Αργότερα συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ισόβια.

Δείτε επίσης 15 διάσημους που πέθαναν με τον πιο φρικτό τρόπο που υπάρχει. Δεν θα πιστέψετε από τι "έφυγαν!"

Αυτοί είναι οι 5 διάσημοι που πέθαναν πριν την ώρα τους, λόγω ναρκωτικών!

Αυτοί είναι οι 5 διάσημοι που πέθαναν πριν την ώρα τους, λόγω ναρκωτικών και "βύθισαν" σε πένθος όλο τον πλανήτη! Από τραγουδιστές έως και ηθοποιούς κανένας τους δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο!

Τα είχαν όλα, πλούτη, δόξα και θαυμαστές που θα έκαναν τα πάντα για αυτούς. Εκείνοι όμως είχαν αλλού το μυαλό τους και "έπεσαν" σε καταστάσεις από τις οποίες δεν μπορούσαν να ξεφύγουν!

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι περισσότεροι από αυτούς αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα με την κατάθλιψη, το οποίο και τους οδήγησε στην χρήση ουσιών. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά, ποια πέντε "αστέρια" του Hollywood "έσβησαν" νωρίς.

George Michael

πέθαναν George Michael

Μερικά 24ωρα μετά τον θάνατο του γνωστού τραγουδιστή, κάποιος εκ των ατζέντηδων της δισκογραφίας είπε το εξής: «Αρκετά μεγάλος, αιωνόβιος πέθανε πληρέστατος ημερών». Εννοώντας πως με τόσες ποσότητες χαπιών και άλλων ουσιών, ήταν θαύμα που ο οργανισμός του είχε αντέξει τόσα χρόνια.

Marilyn Monroe

πέθανε marilyn monroe

Το 1962, η γνωστή σταρ που αγαπήθηκε από όλους, βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 36 ετών, στο σπίτι της από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών. Ωστόσο υποψίες που ακούγονται υπονοούν ότι η πραγαματική αιτία θανάτου της παραμένει ανεξήγητη.

Heath Ledger

πέθανε heath ledger

Ο Αμερικανός γόης που ενσάρκωσε τον ρόλο του Joker, "βύθισε" σε πένθος κοινό και συναδέλφους με την είδηση του θανάτου του το 2008. Αν και αρκετοί ισχυρίστηκαν πως ο συγκεκριμένος ρόλος του κλόουν ήταν αυτός που τον οδήγησε στην τρέλα του να αυτοκτονήσει, αργότερα έγινε γνωστό πως ο ίδιος "πάλευε" με τα ναρκωτικά και ύστερα από ατελείωτες δόσεις σκληρών "έφυγε" από την ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Whitney Houston

πέθανε whitney houston

Οδηγός της είχε ανακοινώσει, «Ήταν μια σπουδαία, λαμπερή σούπερ σταρ την οποία θαύμαζε όλος ο κόσμος αλλά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου ήταν μια ναρκομανής σε κακά χάλια, ένα πλήρες ναυάγιο». Ο θάνατος της θρυλικής τραγουδίστριας το 2012, σε ηλικία 48 ετών, συγκλόνισε τον κόσμο. Κανείς δεν περίμενε να της πει το τελευταίο αντίο τόσο σύντομα, όμως η ίδια βρέθηκε από σωματοφύλακές της νεκρή, στην μπανιέρα του ξενοδοχείου, όπου διέμενε.

Elvis Presley

πέθανε elvis presley

Ήταν 16 Αυγούστου του 1977, όταν ο βασιλιάς της ροκ κατέρρευσε στο πάτωμα του δωματίου του. Λίγες ώρες αργότερα όπως είχε γίνει γνωστό πέθανε στο νοσοκομείο, με τα επίσημα στοιχεία να παρουσιάζουν ως αιτία θανάτου την καρδιακή αρρυθμία. Ωστόσο η πραγματική αιτία του θανάτου του ήταν τα "βαριά" ναρκωτικά, που όπως είχαν αποκαλύψει κοντινά του άτομα δεν μπορούσε να αποχωριστεί.

Δείτε επίσης 15 διάσημους που πέθαναν με τον πιο φρικτό τρόπο που υπάρχει. Δεν θα πιστέψετε από τι "έφυγαν!"