Ζωή Λάσκαρη: Το σκοτεινό μυστικό για το παρελθόν της αποκαλύφθηκε! Έτσι πήρε την "εκδίκησή" της από όλους!

Η ιστορία για τον πατέρα της!

Ζωή Λάσκαρη: Το σκοτεινό μυστικό για το παρελθόν της αποκαλύφθηκε! Έτσι πήρε την

Το σκοτεινό μυστικό για το παρελθόν και τη ζωή της Ζωής Λάσκαρη, αποκαλύφθηκε πολλά χρόνια μετά! Η ηθοποιός, πριν ακόμα πεθάνει, πήρε την "εκδίκησή" της από όλους όσους την πλήγωσαν!

Η ζωή της αγαπημένης ηθοποιού δεν ήταν σε καμία περίπτωση στρωμένη με ροδοπέταλα, μιας και οι γονείς της πέθαναν και εκείνη μεγάλωσε ορφανή.

Τον πατέρα της, τον σκότωσαν οι αριστεροί, και ήταν κάτι που η Ζωή Λάσκαρη έφερε βαρέως σε όλα της τα παιδικά χρόνια, μιας και τα παιδιά στο σχολείο δεν την έκαναν παρέα, ακριβώς επειδή ήταν ορφανή.

Μετά την ενηλικίωσή της, η Ζωή Λάσκαρη, είχε πάει στη γενική συνέλευση του ΚΚΕ, μιας και όπως σχολίασε, ήταν ένα μέσο κάθαρσις για εκείνη!

Σας βρήκαμε επίσης και τον άντρα που ήταν η μεγάλη της αδυναμία!

Το απίστευτο περιστατικό από το παρελθόν της Ζωής Λάσ

καρη που δεν γνώριζε κανείς: Το ψέμα, η αστυνομία και ο διωγμός

Κοντινός άνθρωπος της οικογένειας της Ζωής Λάσκαρη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στον Πάνο Ζόγκα.

Μεταξύ άλλων έκανε και μια αποκάλυψη για την ηθοποιό. Μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από 58 ολόκληρα χρόνια και δεν το γνώριζε κανείς έως και σήμερα. διαβάστε παρακάτω...

Όπως είπε λοιπόν, όταν η Ζωή Λάσκαρη, το 1959, ταξίδεψε στην Αμερική για τον διαγωνισμό “Miss Υφήλιος”, μια ανταγωνίστριά της από την Ελλάδα αποκάλυψε στις αρχές την ψεύτικη ηλικία της και η ηθοποιός βρέθηκε μια ανάσα από την απέλασή της από την Αμερική. Κατάφερε, όμως, τελικά να παραμείνει στις ΗΠΑ με τη βοήθεια μιας ισχυρής ελληνικής οικογένειας του Μαϊάμι.

Ζωή Λάσκαρη: Για αυτή τη βίλα "σφάζονται" οι κόρες της!

Χαρακτηριστικά άνθρωπος από την οικογένεια της ηθοποιού είπε: «Κερδίζει τον τίτλο της Star Ελλάς και ταξιδεύει στην Αμερική για τον τίτλο Miss Υφήλιος. Εκεί, μια ανταγωνίστριά της από την Ελλάδα καρφώνει στις αρχές ότι έχει δώσει ψεύτικη ηλικία και απειλούν να την απελάσουν. Τελικά, τα καταφέρνει με τη βοήθεια μιας ισχυρής ελληνικής οικογένειας του Μαϊάμι να παραμείνει, αλλά αποκλείεται από τον διαγωνισμό. Έζησε έναν χρόνο εκεί παίζοντας σε σποτάκια και τελικά γύρισε πίσω. Την ανακαλύπτει ο Φίνος και την κάνει πρωταγωνίστρια στον Κατήφορο. Και εκεί ξεκινάνε όλα».