Ζωή Λάσκαρη: Αυτός ο άνδρας «τρελάθηκε» για εκείνη! «Έφυγε μαζί της»

Δείτε το πρόσωπο του...

Ζωή Λάσκαρη: Αυτός ο άνδρας «τρελάθηκε» για εκείνη! «Έφυγε μαζί της»

Ατός ο άνδρας «τρελάθηκε» για την Ζωή Λάσκαρη και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά συγγενικό του πρόσωπο ότι για εκείνη «Έφυγε μαζί της»!

Η θρυλική Ελληνίδα ηθοποιός από την αρχή της καριέρας της απασχολούσε το κοινό και τα «φώτα» της δημοσιότητας ήταν διαρκώς πάνω της!

Ακόμη και τώρα η Ζωή Λάσκαρη συζητιέται σα να μην έχει «φύγει» από την ζωή και να βρίσκεται ακόμη εδώ, ανάμεσα μας! Οι ταινίες της παίζονται ακόμη στις μικρές μας οθόνες και τις απολαμβάνουμε μικροί και μεγάλοι με την ίδια χαρά!

Το «Μαριχουάνα Στοπ» ήταν μία από τις πιο σημαντικές της ταινίες, όπου συμμετείχε και ο Τόλης Βοσκόπουλος. Το σημαντικότερο όμως για τον ίδιο τότε ήταν η γνωριμία του με τη Ζωή Λάσκαρη, καθώς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, πλέχτηκε το μεταξύ τους ειδύλλιο που κράτησε τρία χρόνια και απασχόλησε τις κοσμικές στήλες της εποχής.

Ζωή Λάσκαρη Τόλης Βοσκόπουλος σχέση

Μάλιστα, η αδελφή του τραγουδιστή είχε αναφέρει : «Τότε τρελάθηκε ο άνθρωπος. Το παθαίνει αυτό οποιοσδήποτε όταν ερωτευτεί. Αυτό έπαθε όταν γνώρισε τη Ζωή. Και ξέχασε και σπίτι και δουλειά και συνεργάτες και τα πάντα και έφυγε μαζί της», γράφει η αδερφή του Τόλη Βοσκόπουλου για τον έρωτα που σήμανε και το τέλος του γάμου του με τη Στέλλα Στρατηγού».

Η ταινία βασίστηκε στο ομώνυμο θεατρικό κείμενο του Δαλιανίδη το οποίο ανέβηκε την ίδια περίοδο από τον θίασο της Δέσποινας Στυλιανοπούλου. Η Λάσκαρη έκανε τότε το θεατρικό της ντεμπούτο. Η ηθοποιός, παρόλο που πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1961, μέχρι τότε δεν είχε πρωταγωνιστήσει στο θέατρο. Στην παράσταση τραγουδούσε ζωντανά και ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Δείτε επίσης αυτόν τον άντρα που ήταν η μεγάλη αδυναμία της Ζωής Λάσκαρη! Δείτε το πρόσωπό του!

Πηγή: mixanitouxronou.gr

Ζωή Λάσκαρη: Αυτός είναι ο άνδρας που άλλαξε την ζωή της! Η άγνωστη σχέση για πρώτη φορά στη δημοσιότητα!

Αυτός είναι ο άνδρας που άλλαξε την ζωή της Ζωής Λάσκαρη για πάντα! Η άγνωστη σχέση για πρώτη φορά στη δημοσιότητα!

Η θρυλική ηθοποιός «έφυγε» από την ζωή, αλλά άφησε πίσω της μια ολόκληρη περιουσία να θυμόμαστε!

Η Ζωή Λάσκαρη δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της, αφού όταν ήταν 8 μηνών τον εκτέλεσαν στον Εμφύλιο πόλεμο και ύστερα από κάποια χρόνια και συγκεκριμένα όταν ήταν 7 ετών από την ζωή έφυγε και η μητέρα της.

Λίγα χρόνια αργότερα όμως στην ζωή της μπαίνει ο Φίνος Φιλμ και την εντάσσει στην οικογένεια της μεγάλης εταιρείας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών.

Ζωή Λάσκαρη: «Μόλις πεθάνω η σάρκα μου...» Ανατριχιάζει το σημείωμα πριν πεθάνει!

Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως είναι πως η σχέση τους δεν ήταν απλώς επαγγελματική, ούτε και φιλική ήταν όμως... Υπήρχε μία σχέση λατρείας μεταξύ τους, καθώς και ο ίδιος, αλλά και ο η σύζυγός του Τζέλλα Βανάκου αγαπούσα πάρα πολύ την Ζωή και την είχαν σαν κόρη τους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Φιλοποίμην Φίνος είχε προτείνει στην Ζωή Λάσκαρη να την βάλει κάτω από την φτερούγα του και δεν εννοούμε κινηματογραφικά αφού -όπως είπαμε και παραπάνω- ήταν ήδη μέλος εκείνης της οικογένεια, εννοούμε λοιπόν πως ήθελε να την υιοθετήσει...

Η Ζωή Λάσκαρη ωστόσο δεν δέχτηκε αυτήν την πρόταση, τον αγαπούσε και η ίδια πάρα πολύ, αλλά δε θεωρούσε πως είχε ανάγκη να συμβεί κάτι τέτοιο.