Κωνσταντίνου και Ελένης: Για αυτό μπήκε τέλος στην σειρά! Ο «Κατακουζηνός» έκανε την αποκάλυψη!

Στη φόρα η αλήθεια!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Για αυτό μπήκε τέλος στην σειρά! Ο «Κατακουζηνός» έκανε την αποκάλυψη!

Για αυτό μπήκε τέλος στην σειρά που αγαπήσαμε, Κωνσταντίνου και Ελένης! Ο «Κατακουζηνός» έκανε την αποκάλυψη και εμείς μείναμε κάγκελο κανονικά!

O Χάρης Ρώμας, ο οποίος έχει αγαπηθεί πολύ από τις θεατρικές και-κυρίως- από τις τηλεοπτικές του δουλειές, παραχώρησε συνέντευξη στο Dot του ΣΚΑΙ, και μίλησε για το “Κων/νου και Ελένης”, το “Καφέ της Χαράς”, καθώς και για την συμφωνία που έχει κάνει με τον Ant1.

«Η τρίτη σεζόν του «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν έγινε, γιατί δεν ήθελε η Ελένη και δεν ήθελα και εγώ. Είχα πειστεί ότι ήταν πολύ μεγάλο λάθος για την καριέρα μας. Τώρα, το έχουμε μετανιώσει και οι δυο γιατί θα είχαμε βγάλει ένα κάρο λεφτά επιπλέον και κανείς δεν θα μας έλεγε γιατί παιδιά κάνατε τέτοιο πράγμα. Αντίθετα, θα ήταν όλοι χαρούμενοι».

Βέβαια μετά ο ίδιος είπε και άλλα για την Ράντου και έκανε χαμό!

Ανατροπή με το τέλος του “Κωνσταντίνου και Ελένης»! Αυτό είναι το original επεισόδιο που χωρίζουν για πάντα «Βλαχάκη - Κατακουζηνός»!

Αυτό είναι το original επεισόδιο του "Κωνσταντίνου και Ελένης" που χωρίζουν για πάντα "Βλαχάκη - Κατακουζηνός"! Ανατροπή με το τέλος της αγαπημένης σειράς!

Ο ιδιόρυθμος, Κωνσταντίνος Κατακουζηνός, περνάει το κατώφλι της κλινικής "Όψις", για να αφαιρέσει ένα "σπίλο". Σε καμιά περίπτωση, δεν φανταζόταν ότι θα συναντήσει τον εξωστρεφή και…άκρως αντίθετο χαρακτήρα του, Γεράσιμο Μαντούβαλο, αλλά και τους ημίτρελους φίλους του!

"Κωνσταντίνου και Ελένης": Τα δέκα τραγικά που έγιναν στην σειρά και δεν παρατήρησε κανείς! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Αυτό το επεισόδιο, είναι το 12ο, τη 2ης σεζόν, την επιτυχημένης σειράς Λίφτινγκ, που έκανε πρεμιέρα το 2000, λίγο μετά το φινάλε του Κωνσταντίνου και Ελένης.

Σε αυτό το επεισόδιο, κλείνει οριστικά η υπόθεση Κωνσταντίνου και Ελένης, αφού ο Κατακουζηνός, έχει πάρει διαζύγιο από την Ελένη Βλαχάκη, διεκδικεί το σπίτι, και προσπαθεί ακόμη να εκδόσει το θρυλικό του σύγγραμα, το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο…


Η συνέχεια του Κωνσταντίνου και Ελένης | Η Επιστροφή του Κατακουζηνού