Ολυμπία Χοψονίδου: Η στιγμή που δάκρυσε για τον Βασίλη Σπανούλη! Η κάμερα την "τράβηξε" με κλάματα στα μάτια!

Τι είχε συμβεί;

Ολυμπία Χοψονίδου: Η στιγμή που δάκρυσε για τον Βασίλη Σπανούλη! Η κάμερα την

Καρέ καρέ η στιγμή που η Ολυμπία Χοψονίδου δάκρυσε για τον Βασίλη Σπανούλη την ώρα που έπαιζε σε αγώνα. Η κάμερα την "τράβηξε" με κλάματα στα μάτια.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και δεμένη οικογένεια. Τα πέντε και σε λίγο καιρό έξι παιδιά του είναι ότι πιο πολύτιμο έχουν.

Η Ολυμπία Χοψονίδου προσπαθεί όσο μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη στους αγώνες. Το 2015 η κάμερα είχε απαθανατίσει το μοντέλο με δάκρυα στα μάτια από την συγκίνηση για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό της διοργάνωσης.

Μαζί της είχε και τους τρεις τότε γιους της οικογένειας που είδαν τον πάτερα τους να στέλνει του ερυθρόλευκους στο μεγάλο τελικό του final-4 της Μαδρίτης.

Η Ολυμπία Χοψονίδου λατρεύει τα παιχνίδια με τα παιδιά της στο σπίτι και με τις φωτογραφίες της θα ξετρελαθείτε.

Ολυμπία Χοψονίδου! Ανακοίνωσε την είδηση που περίμεναν να ακούσουν όλοι! Δάκρυα χαράς για τον Σπανούλη!

Επιτέλους μετά από καιρό, η Ολυμπία Χοψονίδου ανακοίνωσε την είδηση που όλοι περίμεναν να ακούσουν για την εγκυμοσύνη της! Στο άκουσμά της, δάκρυα χαράς "έτρεξαν" για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είναι πάντα δίπλα της.

Το υπέροχο μοντέλο ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το έκτο της παιδί. Η είδηση της εγκυμοσύνης της, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε χαμό μιας και πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να "πειράξουν" το ζευγάρι σχολιάζοντας τον αριθμό των παιδιών του, με πρώτο τον κουμπάρο τους, Θοδωρή Παπαλουκά!

Ωστόσο, η ευτυχισμένη οικογένεια συνεχίζει να αυξάνει τα μέλη της, με τους τρεις γιους του ζευγαριού να ακολουθούν σιγά σιγά τα βήματα του μπαμπά τους!

Σε ένα από τα πλέον συνηθισμένα Q&A που κάνει η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού στο Instagram, θέλησε να αποκαλύψει το πότε θα γεννηθεί το έκτο της παιδί!

Έτσι απαντώντας σε έναν follower, αποκάλυψε πως το παιδί θα γεννηθεί τον Ιανουάριο!

χοψονίδου γέννα