Άννα Βίσση: Για αυτό παντρεύτηκε το Νίκο Καρβέλα! Τον έδωσε κανονικά και.. μας τρέλανε!

Στην φόρα η αποκάλυψη!

Άννα Βίσση: Για αυτό παντρεύτηκε το Νίκο Καρβέλα! Τον έδωσε κανονικά και.. μας τρέλανε!

Για αυτό παντρεύτηκε το Νίκο Καρβέλα η Άννα Βίσση, η οποία τον έδωσε κανονικά και.. μας τρέλανε! Δεν πάει το μυαλό σας, είστε έτοιμοι για την αποκάλυψη;

Σε εκδήλωση για την παρουσίαση συλλογής κοσμημάτων παραβρέθηκε η Άννα Βίσση και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο παντρεύτηκε τον Νίκο Καρβέλα.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στην παρουσίαση των κοσμημάτων της Έλενας Σύρακα στο Μουσείο Μπενάκη και ρωτήθηκε για το αν έχει δεθεί συναισθηματικά με κάποια κοσμήματα που φοράει.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», η Άννα Βίσση είπε: «Μόνο τα κοσμήματα με τα οποία δένομαι φοράω, κυρίως τα περισσότερα που μου έχει κάνει δώρο η κόρη μου. Ο Καρβέλας ας πούμε δεν μου έχει κάνει σαν άντρας μου! Ιδιαίτερα, μονόπετρο δεν μου έχει κάνει, για αυτό κατάλαβα ότι είναι ο άντρας που ήθελα να παντρευτώ».

Έχετε δει πώς μεταμορφώθηκε; Δεν θα την αναγνώριζε ούτε εκείνος!

Άννα Βίσση - Νίκος Καρβέλας: "Τρομακτικό" ντοκουμέντο από το γάμο τους! 37 χρόνια μετά στο φως!

"Τρομακτικό" ντοκουμέντο από το γάμο του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσσης! 37 χρόνια μετά στο φως! Δεν θα τους αναγνωρίσετε!

Ήταν ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια για πολλά χρόνια. Οι δυο τους συνεχίζουν να περνούν χρόνο μαζί και να συνεργάζονται επαγγελματικά. Με αφορμή ένα αφιέρωμα που ετοιμάζει το Vice στην Άννα Βίσση, η τραγουδίστρια ξεχώρισε κάποιες αγαπημένες της φωτογραφίες από τη ζωή της για να προβληθούν σε αυτό. Ανάμεσα σε αυτές και μια αδημοσίευτη φωτογραφία της από την ημέρα του γάμου της με τον Νίκο Καρβέλα.

Σοφία Καρβέλα: Ξύλινο «παλάτι» το σπίτι της κόρης της Άννας Βίσση! Οι φωτογραφίες θα σας αφήσουν «παγωτό»!

Ο γάμος τους είχε πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου του 1983 με κουμπάρο τον τότε Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σπύρο Κυπριανού. Λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι κρατούσε στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτα τους, Σοφία Καρβέλα.

Γάμος Βίσση Καρβέλα

Στο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Άννα Βίσση μιλά για το αφιέρωμα που ετοιμάζεται και μας δείχνει τη φωτογραφία με την ίδια ντυμένη νυφούλα και τον Νίκο Καρβέλα δίπλα της ντυμένο στα λευκά.