Νίκος Μουτσινάς: Δεν έχει έναν αδερφό αλλά δύο! Στο πρόσωπο είναι ίδιοι και οι... 3!

Αδιανόητο!

Νίκος Μουτσινάς: Δεν έχει έναν αδερφό αλλά δύο! Στο πρόσωπο είναι ίδιοι και οι... 3!

Κι όμως ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει έναν αδερφό αλλά δύο! Στο πρόσωπο είναι ίδιοι και οι... 3 και η αποκάλυψη θα σας αφήσει κάγκελο, όπως άφησε και εμάς!

Καλεσμένος στο Τhe 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν παλαιότερα ο Νίκος Μουτσινάς, όπου για πρώτη φορά αποκάλυψε πως έχει δίδυμα αδέρφια.

Ο ένας μάλιστα από τους δύο, παραδέχθηκε, του μοιάζει πολύ και γενικά οι 3 τους μοιάζουν σαν δίδυμοι. Ωστόσο τα αδέρφια του είναι και... δίδυμοι μεταξύ τους. Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για το βαθύ πένθος και τις δύσκολες ώρες που πέρασε όταν έχασε τη μητέρα του, το πιο πολύτιμο πρόσωπο στην ζωή του.

Ο θάνατός της την καταρράκωσε, όμως όπως είπε μετά από τρία χρόνια πένθους κατάφερε και πάλι να σταθεί στα πόδια του. Θυμάστε και το περιστατικό που είχε γίνει στην κηδεία;

Νίκος Μουτσινάς: Έχει χαμένη αδελφή; Η αλήθεια στο φως της δημοσιότητας...

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει χαμένη αδελφή; Η αλήθεια στο φως της δημοσιότητας...

Ο γνωστός παρουσιαστής και ταλαντούχος ηθοποιός μας κρατάει συντροφιά καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι».

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι πολύ ενεργός στα social media του και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πριν από λίγο καιρό ο ίδιος αποφάσισε να κάνει ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από Instastories.

Μια ερώτηση που δέχτηκε από διαδικτυακή του φίλη του έλεγε χαρακτηριστικά:

«Έχεις χαμένη αδελφή; Αν όχι προσφέρομαι για υιοθεσία».

Ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να απαντήσει με μια φωτογραφία του, όπου φαίνεται να το σκέφτεται.

Ο ίδιος δεν έχει αδελφή, αλλά έχει άλλα δύο δίδυμα αδέλφια.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Νίκος Μουτσινάς αδελφή