Ελένη Φουρέιρα: Το αυτοκίνητο της είναι κατάλευκο! Στο εσωτερικό του έχει δερμάτινα καθίσματα!

Της ταιριάζει πολύ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Το αυτοκίνητο της είναι κατάλευκο! Στο εσωτερικό του έχει δερμάτινα καθίσματα!

Το αυτοκίνητο της Ελένης Φουρέιρα είναι τεράστιο και κατάλευκο με μαύρη οροφή στο εξωτερικό του. Στο εσωτερικό του έχει μπεζ δερμάτινα καθίσματα.

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στην ελληνική μουσική βιομηχανία με την καριέρα της μέσα στα τελευταία τρία χρόνια να βλέπει τεράστια άνοδο.

Καθημερινά στον λογαριασμό της στο Instagram επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για στιγμές της καθημερινότητας της.

Σε μερικές από τις αναρτήσεις της, αλλά και δημόσιες εμφανίσεις της, έχουμε δει και το αυτοκίνητο της το οποίο είναι σε λευκό και μαύρο χρώμα. Στο εσωτερικό τους έχει μπεζ καθίσματα.

μπεζ καθίσματα αμαξιού

Ελένη Φουρέιρα αυτοκίνητο

Το εσωτερικό του σπιτιού της από την άλλη το έχετε δει; Είναι όλο μπεζ και η τραπεζαρία είναι λευκή.

Ελένη Φουρέιρα: Το αυτοκίνητό της είναι υπερπολυτελές! Έχει "διάφανη" οροφή!

Η Ελένη Φουρέιρα τόλμησε και αποκάλυψε το αγαπημένο της προσωπικό αντικείμενο! Ο λόγος φυσικά για το αυτοκίνητό της, το οποίο είναι υπερπολυτελές! Είναι τεράστιο αλλά το καλύτερο είναι πως έχει "διάφανη" οροφή!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει κάνει κανονικό "πάταγο" τα τελευταία χρόνια καθώς κυκλοφορεί τη μία επιτυχία μετά την άλλη, με την καριέρα της να απογειώνεται με τη συμμετοχή της στη Eurovision!

Σας βρήκαμε επίσης την μοναδική ροζ εμφάνιση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα και προκάλεσε πανικό!

Στο πιο πρόσφατο story της λοιπόν θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο μέσα από το αυτοκίνητό της. Μπορεί να μη φαίνονται πολλά αλλά μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως έχει ανοιχτή οροφή!

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε!

αυτοκίνητο φουρέιρα