Σάκης Ρουβάς: Με μια κίνηση απέδειξε τον έρωτα του στην Κάτια Ζυγούλη! Έσκυψε και....

Λατρεύουν ο ένας τον άλλο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: Με μια κίνηση απέδειξε τον έρωτα του στην Κάτια Ζυγούλη! Έσκυψε και....

Με μια τρυφερή κίνηση ο Σάκης Ρουβάς απέδειξε τον έρωτα του, στην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Κάτια Ζυγούλη. Έσκυψε και την φίλησε.

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, το οποίο έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια που προσπαθεί όσο μπορεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στα social media ωστόσο και συγκεκριμένα στο Instagram, έχουν αναρτηθεί πολλές φωτογραφίες τους τόσο από τους ίδιους, όσο και από σελίδες θαυμαστών τους.

Σε μια από αυτές είδαμε τον Σάκη Ρουβά σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε να σκύβει και να δίνει ένα τρυφερό φιλί, στην Κάτια Ζυγούλη.

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη

Το καταφύγιο του ζευγαριού είναι το σπίτι του. Λατρεύει να περνάει χρόνο στο σαλόνι μπροστά από του τζάκι μαζί με τα τέσσερα παιδιά του.

Σάκης Ρουβας - Κατια Ζυγούλη: Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι του σπιτιού τους! Το τρυφερό φιλί που «έπιασε» η κάμερα!

Φωτογραφία ντοκουμέντο έχουμε μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά. Το τρυφερό φιλί που «έπιασε» η κάμερα!

Το ζευγάρι εδώ και πολλές χρόνια παραμένει πολύ ευτυχισμένο, έχοντας στο πλευρό τους τα τέσσερα παιδιά τους, καρπούς του έρωτα τους.

Μπορεί να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μέσα από το Instagram έχουν μοιραστεί διάφορες στιγμές τους.

Πριν λίγα λεπτά ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε μια φωτογραφία τους μέσα από το σαλόνι του σπιτιού τους, με τον ίδιο να δίνει στην Κάτια Ζυγούλη ένα τρυφερό φιλί στο κούτελο.

undefined

Σάκης Ρουβάς: Βίντεο ντοκουμέντο! Ενώ τραγουδούσε μπροστά σε όλους άρπαξε την Κάτια Ζυγούλη και της έδινε φιλιά!

Βίντεο ντοκουμέντο στην δημοσιότητα! Ενώ ο Σάκης Ρουβάς τραγουδούσε μπροστά σε όλους άρπαξε την Κάτια Ζυγούλη και της έδινε φιλιά!

Βραδιά πρεμιέρας χθες για τον τραγουδιστή, τον Στέλιο Ρόκκο και την Έλενα Παπαρίζου στο Estate! Ο Σάκης και όλη η παρέα απογείωσαν για μια ακόμα φορά τον κόσμο που βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο. Από τη ξεχωριστή βραδιά, δεν θα μπορούσε να λείπει η γυναίκα της ζωής του Σάκη Κάτια Ζυγούλη!

Την ωρα που ο Σάκης τραγουδούσε το "Σ΄εχω ερωτευτεί" πλησίασε την Κάτια που βρισκόταν ακριβώς κάτω από την σκηνή και της έδωσε ένα καυτό φιλί!

Κάτια Ζυγούλη: Στάθηκε δίπλα στον Σάκη και πήρε το απόλυτο 10άρι! Το φόρεμα που δεν υπάρχει όμοιό του!

Δείτε το βίντεο: