Άννα Βίσση: Πού γνωρίστηκε με τον Καρβέλα; Τραβάγαμε τα μαλλιά μας όταν το είδαμε!

Απλά αδιανόητο!

Άννα Βίσση: Πού γνωρίστηκε με τον Καρβέλα; Τραβάγαμε τα μαλλιά μας όταν το είδαμε!

Εσείς ξέρετε πού γνωρίστηκε με τον Καρβέλα η Άννα Βίσση; Τραβάγαμε τα μαλλιά μας όταν το είδαμε αφού η όλη ιστορία είναι αδιανόητη!

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 1983, ενώ τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου γεννήθηκε η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία. 9 χρόνια μετά, έδωσαν ουσιαστικό τέλος στην έγγαμη συμβίωσή τους, όμως συνέχισαν να μένουν στο ίδιο σπίτι και να συνεργάζονται. Μέχρι σήμερα διατηρούν τέλειες φιλικές σχέσεις ενώ συνεχίζουν την συνεργασία τους.

Το 1974 κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο και την ίδια χρονιά γνωρίστηκε για πρώτη φορά με τον μελλοντικό σύζυγό της Νίκο Καρβέλα, αφού την έστειλαν από την δισκογραφική της εταιρεία στον συγκεκριμένο συνθέτη. Πριν τον δει για πρώτη φορά, η Άννα λέει πως ήταν δυσαρεστημένη και σκεφτόταν “Δεν μπορούσαν να με στείλουν σε ένα πιο επώνυμο συνθέτη; Χάθηκε ο Σπανός, ο Χατζηδάκης ή ο Χατζηνάσιος..”. Παρόμοια όμως ήταν και η αντίδραση του Νίκου Καρβέλα που είχε πει στο συνεργάτη του “Χάθηκαν οι επώνυμες τραγουδίστριες; Καινούργια βρήκαν να μου στείλουν;“. Για πρώτη φορά συναντήθηκαν στο σπίτι του φοιτητή Νίκου Καρβέλα, που τότε ζούσε με τους γονείς του.

Θυμάστε τι συνέβη μετά τον χωρισμό τους; Το γράψαμε χτες!

Άννα Βίσση: Έτσι ούτε ο Νίκος Καρβέλας θα την αναγνώριζε! Μεταμορφώθηκε σε...

Έτσι την Άννα Βίσση, ούτε ο Νίκος Καρβέλας θα την αναγνώριζε. Μεταμορφώθηκε σε αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Η τραγουδίστρια διασκέδασε με την ψυχή της στην παράσταση «Ζω για σένα», ενώ ανέβηκε στη σκηνή και να τραγουδήσει live μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο, μετά από παρότρυνσή του.

Στη συνέχεια, η Άννα Βίσση βρέθηκε στο καμαρίνι του Τάκη Ζαχαράτου και μεταμορφώθηκε σε… Μαίρη Χρονοπούλου.

undefined

Μαίρη Χρονοπούλου Τάκης Ζαχαράτος

Ο ταλαντούχος μίμος, μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες τους στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ για την τεράστια τιμή! Δεν έχω λόγια για την βραδιά που μου χάρισες! Την αγάπη μου για την απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια με την διαμαντένια φωνή την γνωρίζετε… κάθε συνάντηση μας είναι ένα όνειρο επί γης… Σαν Μαίρη & Ρένα στο «Ζω Για Σένα».

Το σπίτι που έμεινε με τον Νίκο Καρβέλα η Άννα Βίσση, το έχετε δει; Η φωτογραφία στην κουζίνα με τα ξύλινα ντουλάπια.