Νίκος Πολυδερόπουλος: Με την πρώην σύντροφο του Μύρου από το Μπρούσκο θα μείνετε «κάγκελο»! Είναι ξανθιά και μοντέλο!

Αυτό είναι το πρόσωπο της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Πολυδερόπουλος: Με την πρώην σύντροφο του Μύρου από το Μπρούσκο θα μείνετε «κάγκελο»! Είναι ξανθιά και μοντέλο!

Θα μείνετε «κάγκελο» με την πρώην σύντροφο του Μύρου που υποδυόταν ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο Μπρούσκο. Είναι μοντέλο και ξανθιά.

Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το Τατουάζ, ωστόσο έπαιξε με επιτυχία και τον Κρητικό στην σειρά του ΑΝΤ1 που άφησε... εποχή με την μαντινάδα «Πονώ πονείς, πονείς πονώ κλαίω και κλαις και κλαίμε και καίγομαι και καίγεσαι καίω και καις και καίμε».

Αυτό όμως που δεν γνωρίζατε για τον ηθοποιό Νίκο Πολυδερόπουλο είναι πως η πρώην σύντροφος του είναι πρόσωπο της showbiz και πολύ γνωστό.

Ο λόγος για την Κατερίνα Ευαγγελινού, την πρώην Μις Ελλάς, με την οποία ήταν μαζί το 2013.
Νίκος Πολυδερόπουλο σύντροφος Μπρούσκο
Η Άννα είχε σχέση με πασίγνωστο τραγουδιστή και δεν το έμαθε κανείς... Αυτός είναι και είναι... αδιανόητο.

Μπρούσκο: Αυτή είναι η πρώην του Ανδρέα Γεωργίου! Δεν την θυμάται κανείς...

Αυτή είναι η πρώην του Ανδρέα Γεωργίου από το Μπρούσκο αλλά δεν την θυμάται κανείς! Σίγουρα δεν έχετε δει το πρόσωπό της...

Στις αρχές του Νοεμβρίου το 2018 έγινε γνωστό πώς ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ερωτευμένος και τότε όλοι ψάχναμε να βρούμε ποια είναι η τυχερή.

Μάλιστα τότε, δημοσίευμα αποκάλυπτε πώς πως ο αγαπημένος ηθοποιός και δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Τατουάζ» αλλά και παλαιότερα του Μπρούσκο είναι ζευγάρι με την 28χρονη makeup artist Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ωστόσο, το ειδύλλιό τους, το οποίο ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι, φαίνεται πώς έληξε άδοξα και τελικά κανείς δεν την θυμάται σήμερα. Ο Aνδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και, όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για την προσωπική του ζωή, με ειλικρίνεια αποκάλυψε πώς είναι και πάλι single.

Ανδρέας Γεωργίου: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα! Το νέο βήμα στην ζωή του!

«Είμαι ελεύθερο κι ωραίος!», είπε χαρακτηριστικά, και κατόπιν εξήγησε: «Δεν μπορώ να είμαι μόνος μου γενικά. Τελειώνω δουλειά 12 ωρών και θέλω κόσμο στο σπίτι. Μελαγχολώ όταν είμαι μόνος μου. Το τελευταίο διάστημα άρχισα να σκέφτομαι πώς δεν είναι πολύ φυσιολογικό αυτό…». Ωστόσο, εμείς όχι μόνο την εντοπίσαμε αλλά βρήκαμε και τι κάνει σήμερα.

Η ίδια, δεν ασχολείται με την showbiz ενεργά και έχει εστιάσει στην μεγάλη της αγάπη, που δεν είναι άλλη από την δουλειά της! Δείτε το πρόσωπό της:

Ανδρέας Γεωργίου Μπρούσκο πρώην