Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είχε «βουλιάξει» το δεύτερο σπίτι της! Η φωτογραφία που διέρρευσε από μέσα!

Ο κόσμος δεν χωρούσε να μπει μέσα! «Βούλιαξε» από το κοινό της...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είχε «βουλιάξει» το δεύτερο σπίτι της! Η φωτογραφία που διέρρευσε από μέσα!

Είχε «βουλιάξει» το δεύτερο σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Η φωτογραφία που διέρρευσε από μέσα με το πλήθος κόσμου να την αποθεώνει! Μάλιστα η Αλίκη είχε και κοντά μαλλιά!

Η ίδια, τότε έπαιζε στο μιούζικαλ "Βίκτωρ -Βικτωρια" και για τον ρόλο της είχε αναγκαστεί να κόψει τα μαλλιά της. Το μιούζικαλ είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και ο κόσμος είχε «βουλιάξει» το καμαρίνι της!

Μάλιστα αργότερα, είχε ανέβει ξανά με πρωταγωνίστρια την Εβελίνα Παπούλια! Λίγα λόγια για το έργο: Με φόντο το Παρίσι του 1935 και με τον 50χρονο ομοφυλόφιλο Τόντι σαν δάσκαλο, η άσημη τραγουδίστρια Βικτώρια, ξεκινά μια καριέρα μιας γυναίκας που παριστάνει τον άνδρα, ο οποίος παριστάνει ...την γυναίκα. Ετσι «γεννιέται» ο κόμης Βίκτωρ Γκρανζίσκι, που αναδεικνύεται το μεγαλύτερο αστέρι της παριζιάνικης νύχτας. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν ένας ιδιοκτήτης νάιτ κλαμπ αποφασίζει να ανακαλύψει το μυστικό του Βίκτωρ. Ή της... Βικτώρια!

Η φωτογραφία, ανέβηκε στο προφίλ της Αλίκης Βουγιουκλάκη και γράφει στην λεζάντα: «Η μητέρα μου στο καμαρίνι της υπογράφει αυτόγραφα στους θαυμαστές της την περίοδο 1983-84 όπου ανεβάζει με μεγάλη επιτυχία το μιούζικαλ "Βίκτωρ -Βικτωρια". Πάντα ανθρώπινη, προσιτή και οικεία, συνομιλουσε μαζί τους και με ένα απέραντο χαμόγελο τους ευχαριστούσε για τα καλά τους λόγια κάθε φορά.» Δείτε την:

Έχετε δει και την μπλε κουζίνα στο κανονικό της σπίτι;

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτό ήταν το σπίτι της πριν τον γάμο! Είχε μέσα 7 δωμάτια και «βούλιαζε» από δώρα!

Αυτό ήταν το σπίτι της θρυλικής ηθοποιού, Αλίκης Βουγιουκλάκη πριν τον γάμο! Είχε μέσα 7 δωμάτια και «βούλιαζε» από δώρα!

Το 1962, τρία χρόνια πριν από τον γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήδη μεγάλη σταρ, αγόρασε, στην τιμή των 2.000.000 δραχμών το θρυλικό διαμέρισμά της στον 4ο όροφο στην πολυκατοικία με το νούμερο 3 της οδού Στησιχόρου στην περιοχή των Ανακτόρων. Ακόμα και για την εποχή, η τιμή του διαμερίσματος ήταν ευκαιρία, παρότι, τελικά, η σταρ επένδυσε αρκετά επιπλέον χρήματα για να το ανακαινήσει. Το διαμέρισμα φιλοξένησε, το 1968, στις σελίδες του το περιοδικό Γυναίκα- απ' όπου και οι φωτογραφίες.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Έπεσε σε κώμα από τον καρκίνο! «Ξηλώστε τα καλώδια...»

Παρότι το σπίτι αγοράστηκε από την σταρ, όταν ήταν ακόμα ελεύθερη, η ίδια, μέχρι να παντρευτεί τον Παπαμιχαήλ σπανίως έμενε σε αυτό, καθώς δεν ήθελε να αποχωριστεί την μητέρα της, Έμυ, και το πατρικό της σπίτι. Το ευρύχωρο διαμέρισμα αποτελούνταν από 7 δωμάτια, σαλόνι και τραπεζαρία αλλά και ένα επιπλέον σαλόνι, το «σαλόνι της κυρίας», όπως το αποκαλούσε η εθνική μας σταρ, μέσα στο οποίο βρίσκονταν οι κούκλες και τα αμέτρητα δώρα των θαυμαστών της.

Το σπίτι η Αλίκη διακόσμησε μόνη της, με το προσωπικό της γούστο, σύμφωνα με το οποίο «πάντρευε» σύχρονα έπιπλα, με κομμάτια- αντίκες που αγαπούσε πολύ. Οι χοντρές κουρτίνες σε κάθε παράθυρο και τζαμαρία εξασφάλιζαν στη σταρ και τον σύζυγό της την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, αφού λέγεται ότι οι γείτονές τους καραδοκούσαν πίσω απόμ παράθυρα και μπαλκονόπορτες να μάθουν τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας των αγαπημένων ηθοποιών του ελληνικού κοινού.