Σία Κοσιώνη: Έβγαλε το μακιγιάζ και έλαμπε από ευτυχία δίπλα στον Μπακογιάννη! Η φωτογραφία 2 χρόνια πριν που έβαλε «φωτιά» στα κόκκινα!

Πόσο έχουν αλλάξει από τότε;

Σία Κοσιώνη: Έβγαλε το μακιγιάζ και έλαμπε από ευτυχία δίπλα στον Μπακογιάννη! Η φωτογραφία 2 χρόνια πριν που έβαλε «φωτιά» στα κόκκινα!

Η Σία Κοσιώνη έβγαλε το μακιγιάζ και έλαμπε από ευτυχία δίπλα στον Μπακογιάννη! Η φωτογραφία 2 χρόνια πριν που έβαλε «φωτιά» στα κόκκινα αφού η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα σούπερ σικάτο πανωφόρι!

Ο Κώστας Μπακογιάννης, έχει αρκετό καιρό να δημοσιεύσει φωτογραφία με την σύζυγό του. Εμείς ωστόσο, ψάξαμε και βρήκαμε την τελευταία κοινή τους, η οποία και είναι 2 χρόνια πριν.

Οι δυο τους, είχαν κάνει τότε χαλαρή βόλτα στην Αθήνα σε χριστουγεννιάτικη διάθεση αφού ο Κώστας δεν είχε τόσο αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις όσο τώρα ως δήμαρχος. Πάντως, ο χρόνος πρέπει να τους αγαπάει πολύ αφού μοιάζουν ολόιδιοι! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Θυμάστε τι είπε η Σία στον Μουσινά για τον άντρα της; Εμείς λιώσαμε!

Σία Κοσιώνη: Με το πιο γλυκό χαμόγελο στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη! Έβαλαν και οι δυο...

Με το πιο γλυκό χαμόγελο πόζαρε η Σία Κοσιώνη στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη. Και οι δυο έβαλαν παλτό λόγω του κρύου.

Το ζευγάρι έκανε την αλλαγή του νέου χρόνου στο Σύνταγμα στο κέντρο της Αθήνας, αφού ο δήμαρχος της Αθηνών έκανε την αντίστροφη μέτρηση.

Μάλιστα, η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης πόζαρε στον φωτογραφικό φακό ευδιάθετοι, φορώντας το πιο όμορφο χαμόγελο τους.

Μαζί τους φωτογραφήθηκε και ο γιος του Δημάρχου Παύλος, ο οποίο πετάχτηκε μπροστά στην κάμερα για να κάνεις πλάκα στο ζευγάρι.

Το σαλόνι τους το έχετε δει; Η Σία Κοσιώνη στολίσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης

Σύνταγμα Πρωτοχρονιά

Δήμαρχος Αθηνών

Σία Κοσιώνη: Έμοιαζε με σταρ του σινεμά με την κόκκινη τουαλέτα της! Η φωτογραφία για Όσκαρ!

Η Σία Κοσιώνη έμοιαζε με σταρ του σινεμά με την κόκκινη τουαλέτα της! Η φωτογραφία για Όσκαρ που σίγουρα θα λατρέψετε και εσείς, όπως κάναμε κι εμείς!

Η παρουσιάστρια, φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό μας παρέδωσε μαθήματα στιλ! Έμοιαζε με σταρ του σινεμά με την κόκκινη τουαλέτα της και το σινιόν της.

Άλλωστε, το πρόσωπό της ενδείκνυται για τέτοια χτενίσματα μιας και τονίζονται τα λεπτά της χαρακτηριστικά! Επειδή ωστόσο, όταν μιλάμε για τέτοιο κάλλος, τα λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram της:

Έχετε δει και τις τέλειες πράσινες γόβες που φόρεσε;