Κωνσταντίνος Αργυρός: Μας έβαλε στο σαλόνι του και είναι σχεδόν όλα μαύρα! Η πολυθρόνα θα σας «τρελάνει»!

Το σπίτι του είναι άκρως εντυπωσιακό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Μας έβαλε στο σαλόνι του και είναι σχεδόν όλα μαύρα! Η πολυθρόνα θα σας «τρελάνει»!

Στο σαλόνι του μας έβαλε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και όλα είναι σχεδόν μαύρα, ενώ η πολυθρόνα που είναι επίσης...μαύρη, θα σας «τρελάνει».

Ο τραγουδιστής μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να την προστατεύσει, ωστόσο στα social media μοιράζεται διάφορες στιγμές της καθημερινότητας του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας έχει βάλει αρκετές φορές στο εσωτερικό του σπιτιού του και έχουμε δει αγαπημένες του γωνίες.

Μια από αυτές είναι στο σαλόνι του. Λατρεύει να χαλαρώνει μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, καθιστός στην απίστευτη μαύρη πολυθρόνα του.

Μάλιστα, πολλά έπιπλα μέσα στο σαλόνι του είναι μαύρα κάτι που όπως φαίνεται είναι το αγαπημένο του χρώμα.

Κωνσταντίνος Αργυρός σπίτι σαλόνι

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στο εργένικο σπίτι του έχει καναπέ σε δύο χρώματα! Είναι μαύρος αλλά και μπεζ...

O Κωνσταντίνος Αργυρός στο εργένικο σπίτι του έχει καναπέ σε δύο χρώματα! Είναι μαύρος αλλά και μπεζ και μάλιστα «κλέβει» τις εντυπώσεις!

Ο τραγουδιστής, δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφία με την μητέρα του αλλά εμείς εστιάσαμε αλλού. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πόζαρε στο σαλόνι του και ο καναπές μαγνήτισε τα βλέμματα!

Όπως θα δείτε είναι τεράστιος, με διαστάσεις που ξεπερνούν την φαντασία και μάλιστα έχει ύφασμα σε δύο χρώματα. Είναι μπεζ και μαύρος και σίγουρα αντανακλά το καλό γούστο του παρουσιαστή! Να σας θυμίσουμε ότι και στο καμαρίνι του, οι τοίχοι είναι μαύροι....

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το σαλόνι του είναι γκρι και έχει χαλί σε χρώμα από άλλο πλανήτη!

Το σαλόνι του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι γκρι και έχει χαλί σε χρώμα από άλλο πλανήτη! Αν το δείτε, θα το καταλάβετε...

Ο τραγουδιστής, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι του και προκάλεσε «χαμό»! Ο ίδιος, κάθεται στη μέση του σαλονιού και παίζει κιθάρα και μπορούμε να διακρίνουμε πολύ εύκολα τον προσωπικό του χώρο αλλά και γούστο.

Όπως θα δείτε στην σχετική φωτογραφία ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει σαλόνι με αποχρώσεις του γκρι και στο καθιστικό του δεσπόζει ένα πολύ ιδιαίτερο χαλί σε καφέ και μπεζ! Από εμάς πάντως, παίρνει 10 με τόνο για το στιλ και το ύφος του! Ιδού αλλά επί της ευκαιρίας, δείτε και το δεύτερο «σπίτι» του: