Άννα Βίσση: Μοιάζουν με την αδερφή της σαν δίδυμες στο πρόσωπο! Μέχρι και ο Νίκος Καρβέλας τις μπέρδευε!

Θα τρίβετε τα μάτια σας μόλις την δείτε! Δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ!

Άννα Βίσση: Μοιάζουν με την αδερφή της σαν δίδυμες στο πρόσωπο! Μέχρι και ο Νίκος Καρβέλας τις μπέρδευε!

Η Άννα Βίσση και η αδερφή της, μοιάζουν σαν δίδυμες! στο πρόσωπο! Μέχρι και ο Νίκος Καρβέλας τις μπέρδευε και αν τις δείτε στο πρόσωπο θα πάθετε σοκ όπως και εμείς!

Η Ολυμπία (Λία) Βίσση (Πύλα Λάρνακας, 15 Μαΐου 1955) είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια. Είναι η μεγαλύτερη αδελφή της τραγουδίστριας Άννας Βίσση.

Γεννήθηκε το 1955. Πριν ξεκινήσει επαγγελματική καριέρα, μαζί με την αδελφή της Άννα, την οποία συνόδευε στο πιάνο, έγιναν γνωστές στην Κύπρο ως Αδελφές Βίσση. Το 1973 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα. Πήρε δίπλωμα πιάνου από το Εθνικό Ωδείο, στο οποίο από το 1987 δίδαξε ως καθηγήτρια πιάνου. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων φωνητικής σε αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια της Αμερικής. Η καριέρα της ξεκίνησε επαγγελματικά στα τέλη της δεκαετίας του '70.

Το 1985 πήρε μέρος στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι Το κατάλαβα αργά, κατακτώντας τη 16η θέση. Νωρίτερα, το 1979, μετείχε στον ίδιο διαγωνισμό σαν μέλος των φωνητικών που συνόδεψαν την Ελπίδα στο τραγούδι Σωκράτης (8η θέση). Στη συνέχεια έθεσε αρκετές φορές υποψηφιότητα σε εθνικούς τελικούς για εκ νέου εκπροσώπηση Ελλάδας ή Κύπρου, όμως δεν τα κατάφερε. Το 1978 μετείχε και στον ημιτελικό του φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το Για να γραφεί ένα τραγούδι, το οποίο όμως δεν προκρίθηκε στον τελικό (16η θέση).

Σημαντική επιτυχία σημείωσε με τα τραγούδια Χορεύοντας στην άμμο, Black out (τέλη δεκαετίας '80) και Απουσία (αρχές '90), ενώ τραγούδησε και αγγλόφωνα τραγούδια, περισσότερο γνωστό εκ των οποίων είναι το Follow your heart. Υπήρξε συνεργάτρια της τηλεόρασης συνθέτοντας και τραγουδώντας μουσικά θέματα για διάφορα ελληνικά σίριαλ, όπως το Οι Μεν Και Οι Δεν, Ο κακός βεζύρης και Ο Πετρος και τα κοριτσια του [1], ενώ συμμετείχε ως μέλος κριτικής επιτροπής σε τηλεοπτικό πρόγραμμα ανάδειξης ταλέντων (Να η ευκαιρία, Mega).

Από το 1998 δίδαξε τραγούδι σε ιδιωτικό ωδείο της Αθήνας, ενώ το 2002 συνεργάστηκε με το Εθνικό Ωδείο Κύπρου στη διδασκαλία ελληνικού και ξένου σύγχρονου τραγουδιού. Ασχολήθηκε επίσης με την πολιτική και το 2006 ήταν υποψήφια στις εκλογές για τη Βουλή των Αντιπροσώπων με το κόμμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν κατάφερε ωστόσο να εκλεγεί. Υπήρξε παντρεμένη με τον Κύπριο πιανίστα και συνθέτη Σάββα Σάββα, ενώ από το γάμο της με τον επίσης συνθέτη Γιάννη Πηλιούρη απέκτησε δύο παιδιά, τον Νικόλα και τη Ζανίνα Πηλιούρη.

Δείτε την Λία Βίσση με την αδερφή της, Άννα:

H Άννα Βίσση με την αδερφή της, Λία

Θυμάστε και τότε που αποχαιρέτησε συγκινημένη την κόρη της, Σοφία Καρβέλα;

Άννα Βίσση: Άλλος άνθρωπος η τραγουδίστρια! «Δεν την αναγνώρισα! Έπαθα σοκ με το πρόσωπο της»!

Έδωσε «στεγνά» την Άννα Βίσση παρουσιάστρια του ΑΝΤ1. «Δεν την αναγνώρισα! Έπαθα σοκ με το πρόσωπο της», είπε στους συνεργάτες της. Είναι άλλος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν τυχαία στο αεροδρόμιο και αποκάλυψε πως είχε και εκείνη προορισμό την Θεσσαλονίκη, και δεν κατάλαβε ποια ήταν.

Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά, η οποία αποκάλυψε την συνάντηση που είχαν αναφέροντας:

Σοφία Καρβέλα: Επανασύνδεση «βόμβα» για την κόρη της Άννας Βίσση! Ξανά μαζί με τον άντρα της!

Πρέπει να σας πω κάτι. Την Παρασκευή πετάξαμε για Θεσσαλονίκη και στο αεροδρόμιο κάθισα δίπλα σε μια κυρία, πολύ ωραία ντυμένη που φορούσε καπέλο. Κάποια στιγμή από τη φωνή της κατάλαβα ότι είναι η Άννα Βίσση. Το πρόσωπό της δεν υπάρχει! Είχα να την δω πάρα πολλά χρόνια! Είναι καλύτερη από ποτέ! Δεν ξέρω τι κάνει αυτή η γυναίκα! Το σώμα της, το πρόσωπο της είναι πραγματικά σαν ένα κοριτσάκι 20 χρονών.

Δεν ξέρω τι έχει κάνει, πραγματικά συγχαρητήρια ό,τι και αν κάνει. Έτρωγε ο Δημητράκης ένα ντόνατς που πήραμε και κοιτούσε και λέει: ''Εγώ έχω να φάω ντόνατς πόσα χρόνια''. Τι όμορφη! Αλήθεια σας λέω, αν τη δείτε από κοντά, θα τρελαθείτε! Τέτοιο πρόσωπο, ούτε 20χρονη! Έπαθα σοκ με το πρόσωπο της! Επειδή με ρωτάνε έξω φίλες πως είναι ο ένας και ο άλλος από κοντά»