Χρήστος Μάστορας: Τον έχετε δει με μαγιό; Οι κοιλιακοί του «βγάζουν» μάτι!

Ξετρέλανε τις θαυμάστριες του!

Χρήστος Μάστορας: Τον έχετε δει με μαγιό; Οι κοιλιακοί του «βγάζουν» μάτι!

Έχετε δει τον Χρήστο Μάστορα με μαγιό; Οι κοιλιακοί του «βγάζουν» μάτι και ξετρέλαναν τις θαυμάστριες του!

Ο τραγουδιστής είναι συχνός χρήστης των social media και ανεβάζει που και που φωτογραφίες από την καθημερινότητα του.

Μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε πιο «ντυμένες» αναρτήσεις, ωστόσο το καλοκαίρι ανέβασε φωτογραφία του με μαγιό και ξετρέλανε τις θαυμάστριες του.

Κάτι το καλλίγραμμο σώμα του, κάτι τα τατουάζ του της έκαναν να παραμιλούν με τα likes και τα σχόλια στην ανάρτηση του να πέφτουν «βροχή».

Δίπλα του σε όλα για να τον στηρίζει ήταν η μητέρα του στην οποία έχει τεράστια αδυναμία και στο πρόσωπο μοιάζουν αρκετά.

Χρήστος Μάστορας: Έτσι δημιουργήθηκαν οι «Μέλισσες»! Δεν το θυμάται κανείς...

Αυτό είναι το γεγονός που δεν θυμάται κανείς για τον Χρήστο Μάστορα. Έτσι δημιουργήθηκαν οι «Μέλισσες» πριν από περίπου 12 χρόνια.

Είναι από τις πιο αγαπημένες μπάντες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και όχι άδικα, αφού από τα πρώτα κιόλας του βήματα είδαν την καριέρα τους να εκτοξεύεται στα ύψη.

Το συγκρότημα «Μέλισσες» δημιουργήθηκε το Μάιο του 2008, με τον Χρήστο Μάστορα στο τραγούδι. Αρχικά έπαιζαν live σε μουσικές σκηνές. Μετά δημιουργήθηκε και το όνομα «Μέλισσες», ενώ σιγά σιγά ξεκίνησαν να γράφουν και τα πρώτα τους τραγούδια, όπως το "Κρυφά" και το "Μυστικό".

Μετά την πρώτη τους εμφάνιση σαν ολοκληρωμένο συγκρότημα στο "Mad Day Live", ακολούθησε και η συνεργασία τους με τη Universal Music.

Το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο "Κρυφά" κυκλοφόρησε digital και οπτικοποιήθηκε από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, ενώ το τραγούδι παρέμεινε στο top 10 του ελληνικού ραδιοφώνουν για 3 μήνες. Τον Μάρτιο του 2010 κυκλοφόρησε ο πρώτους δίσκος, ο οποίος περιλάμβανε 12 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων το «Κρυφά» και «Κινέζος», με τον οποίο συμμετείχαν στον ελληνικό τελικό της Eurovision του 2010. Το 2010 έλαβαν το βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα Mad Video Music Awards.

Το 2012 ο δεύτερος δίσκος τους "ΑΚΟΥ" βραβεύτηκε με χρυσό δίσκο. Το 2013 έλαβαν στα Mad Video Music Awards το βραβείο για το Καλύτερο Συγκρότημα. Το 2014 μετακόμισαν από την Cobalt Music στην Panik Records.