Ολυμπία Χοψονίδου: Η προφητική φωτογραφία 20 χρόνια πριν! Ο Σπανούλης ήταν το πεπρωμένο της!

Τι έγραφε η ανάρτηση;

Ολυμπία Χοψονίδου: Η προφητική φωτογραφία 20 χρόνια πριν! Ο Σπανούλης ήταν το πεπρωμένο της!

Η προφητική φωτογραφία της Ολυμπίας Χοψονίδου 20 χρόνια πριν που έδειχνε πως το Σπανούλης ήταν το πεπρωμένο της.

Στις 24 Ιουνίου 2011 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο ενώ ήδη από το 2009 ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο. Tο πρώτο τους παιδί γεννήθηκε το 2010 και πήρε το όνομα Αθανάσιος..Ακολούθησαν άλλα 2 αγόρια : ο Βασίλης (2012) και ο Δημήτρης (2013).

Το 2015 το ζευγάρι απέκτησε το τέταρτο παιδί του, που είναι κορίτσι και ονομάστηκε Αιμιλία. Τον Σεπτέμβριο 2017 απέκτησαν το πέμπτο τους παιδί, που είναι και αυτό κορίτσι. Τον Οκτώβριο 2019 ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι περιμένει το έκτο του παιδί, που είναι επίσης κορίτσι.

Το όμορφο πρώην μοντέλο το 2000, όταν ήταν 16 χρονών είχε ζωγραφίσει ένα «τερατάκι» που έπαιζε μπάσκετ. Λέτε αυτή η φωτογραφία να ήταν προφητική και ο Σπανούλης να ήταν το πεπρωμένο της;

Θυμίζουμε πως από μέρα σε μέρα, το πανέμορφο μοντέλο θα φέρει στη ζωή το έκτο της παιδάκι!

Ολυμπία Χοψονίδου: Χαρές στην οικογένεια Σπανούλη! Η χαρμόσυνη φωτογραφία στο Instagram!

Χαρές στην οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη σήμερα, με την Ολυμπία Χοψονίδου να ανεβάζει την χαρμόσυνη φωτογραφία στο Instagram.

Ποιο το χαρμόσυνο γεγονός; Ο γιος τους Θανάσης έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή, ενώ πριν από λίγες μέρες είχε και τα γενέθλια του.

Ο Θανάσης είναι το πρώτο παιδί της οικογένειας και γεννήθηκε το 2010, ένα χρόνο πριν τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού.

Η ευτυχισμένη μανούλα ανέβασε μια φωτογραφία του Θανάση και λίγο αργότερα μας έδειξε πως πήγαν στην προπόνηση του, καθώς όλα της τα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Σπανούλης παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου γέννηση