Άννα Βίσση: Η "επεισοδιακή" πρόταση γάμου που της έκανε ο Νίκος Καρβέλας - «Μη με φτύνεις έτσι»!

Τον τράβαγαν να κατέβει από την σκηνή!

Άννα Βίσση: Η

"Επεισοδιακή" ήταν η πρόταση γάμου που έκανε ο Νίκος Καρβέλας στην Άννα Βίσση. «Καταλαβαίνεις ότι σε αγαπάω; Μη με φτύνεις έτσι», της είχε πει μεταξύ άλλων.

Οι δυο καταξιωμένοι στον χώρο τραγουδιστές έζησαν έναν έντονο έρωτα πριν τραβήξουν χωριστούς δρόμους και αποκτήσουν μια κόρη την Σοφία.

Μάλιστα, η πρόταση γάμου ήταν επεισοδιακή, αφού τον τράβαγαν να τον βγάλουν έξω, καθώς έκανε φασαρία στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε τότε.

Ο Νίκος Καρβέλας, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στη Ρούλα Κορομηλά, είχε διηγηθεί μια ιστορία με περισσότερα «γκάζια»: «Ξέρεις πώς την κατέκτησα; Με έφτυνε συνέχεια. Δεν μπορούσα να τη βρω πουθενά. Πήγαινα σπίτι της και με πέταγε έξω. Και τότε τραγούδαγε στη “Νεράιδα”. Κάνε πως τραγουδάς! Ανεβαίνω πάνω της πιάνω το μικρόφωνο και της λέω: “Σε αγαπάω ρε, κατάλαβες;”. Κάτω είχε κόσμο. Και μου λέει: “Τρελός είσαι;”. “Καταλαβαίνεις ότι σε αγαπάω; Μη με φτύνεις έτσι!”. Και μου λέει: “Φύγε”. Της λέω: “Φύγαμε”. Και την πλακώνω σε κάτι φιλιά, πετάω τα μικρόφωνα, με τράβαγαν εν τω μεταξύ, να με βγάλουν έξω. Φόραγα και μια μάσκα. Της λέω: “Πες μου ότι θα με παντρευτείς” και μου λέει: “Θα σε παντρευτώ!”. Κι έφυγα», αποκάλυψε.

Η Άννα Βίσση δεν έζησε έναν παράφορο έρωτα μόνο με τον Νίκο Καρβέλα. Αυτός είναι ο άντρας που ήταν μαζί για τρεις μήνες.

Νίκος Καρβέλας: Δεν φαντάζεστε τι ψευδώνυμο χρησιμοποιούσε κάποτε! Το γνώριζε μόνο η Βίσση!

Δεν φαντάζεστε τι ψευδώνυμο χρησιμοποιούσε κάποτε ο Νίκος Καρβέλας και το γνώριζε μόνο η Άννα Βίσση.

Στα φοιτητικά του χρόνια, στο τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ίδρυσε ένα ροκ γκρουπ επηρεασμένο από τους Beatles και τους Rolling Stones. Είναι Απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ωστόσο, για πρώτη φορά έγινε γνωστός για τις συνθέσεις του στο τέλος της δεκαετίας του 1970, άλλοτε με το όνομα Νίκος Καρβέλας και άλλοτε με το ψευδώνυμο Νίκος Λεονάρδος. Η μουσική του κινείται στο πλαίσιο της ποπ, αλλά με επιρροές από τη ροκ και τη λαϊκή μουσική. Τα τελευταία άλμπουμ του απέκτησαν έναν πιο ροκ ήχο.

Ο μουσικοσυνθέτης λοιπόν χρησιμοποιούσε αυτό το ψευδώνυμο στα τραγούδια του γεγονός που γνώριζαν πολύ λίγα άτομα ή που θυμόντουσαν λίγα άτομα.