Αννίτα Πάνια: Πόσα κιλά ζυγίζει; Αυτό το νούμερο λέει η ζυγαριά της...

Αδιανόητο! Δεν της φαίνεται καθόλου...

Αννίτα Πάνια: Πόσα κιλά ζυγίζει; Αυτό το νούμερο λέει η ζυγαριά της...

Πόσα κιλά ζυγίζει τελικά η Αννίτα Πάνια; Αυτό το νούμερο λέει η ζυγαριά της και δεν πάει το μυαλό σας αφού πραγματικά δεν της φαίνεται καθόλου!

Η Αννίτα Πάνια είναι Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια γεννημένη το 1970.

Πριν αρχίσει την τηλεοπτική της καριέρα το 1995 με την εκπομπή συνοικεσίων Το Χρυσό Κουφέτο, ήταν δασκάλα γαλλικών και τραγουδοποιός.
Μετά το Το Χρυσό Κουφέτο ασχολήθηκε με εκπομπές νέων ταλέντων, όπως το Σπάνια Πουλιά και το Je t' Aime.
Σε αυτές τις εκπομπές πρόβαλλε αρκετούς "trash" τραγουδιστές, όπως λένε οι επικριτές της.

Στις 12 Ιουνίου, 2007, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο 200.000 ευρώ στο Alter για υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος στην εκπομπή της Je t' Aime, με το σκεπτικό ότι στην εκπομπή γελοιοποιούνται οι ιδιαιτερότητες των καλεσμένων. Ως απάντηση, πανεπιστημιακοί, όπως ο καθηγητής Νομικής Φίλιππος Σπυρόπουλος και η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχολογίας του Παντείου, Αλεξάνδρα Κορωναίου υπεράσπισαν το δικαίωμα των ατόμων αυτών στη δημόσια προβολή. Όσο για τα κιλά της; Η ίδια είναι 66 κιλά αλλα δεν της φαίνεται καθόλου, μιας και είναι πολύ κομψή! Έχετε διαβάσει και για την καταγωγή της... όπως αναγράφεται επίσημα;

Αννίτα Πάνια: Είδαμε το ύψος της και πάθαμε αμόκ! Δεν «παίζει» με τίποτα...

Είδαμε το ύψος της Αννίτας Πάνια και πάθαμε αμόκ! Δεν «παίζει» με τίποτα να είναι τόσο!

Την βλέπεις καθημερινά στα περιοδικά, την τηλεόραση, αλλά αν σε ρωτήσω τι ύψος έχει μάλλον δύσκολα θα βγάλεις συμπέρασμα…

Πόσο ακριβώς λες ότι είναι; Πριν απαντήσεις σκέψου ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να αλλάξει το ύψος της, αλλά μπορεί σίγουρα να φαίνεται… ψηλότερη. Λίγο οι ψηλοτάκουνες γόβες, λίγο τα κολλητά και στενά φορέματα, λίγο οι μπλούζες με ντεκολτέ V, λίγο τα αξεσουάρ που κρέμονται προς τα κάτω (μακριά κασκόλ ή κολιέ) όλα αυτά βοηθούν να φαίνεται ψηλότερη.

Αννίτα Πάνια: Χρέωσε 200.000 ευρώ γνωστό κανάλι! Το περιστατικό στη φόρα...

Έτσι, αν έχεις την εντύπωση ότι είναι 1.70 τότε πέφτεις έξω… Χωρίς τακούνια, το πραγματικό της ύψος είναι 1,68!