Χαρά Παππά: Το ξέρει μόνο ο Μπουράκ Χακί! Θα σας πέσουν τα "μαλλιά" μόλις μάθετε την καταγωγή της! Δεν είναι από τη Αθήνα...

Επισκέπτεται το πατρικό της πολύ συχνά!

Χαρά Παππά: Το ξέρει μόνο ο Μπουράκ Χακί! Θα σας πέσουν τα

Μόλις μάθετε την καταγωγή της Χαράς Παππά, είναι σίγουρο πως θα σας πέσουν τα "μαλλιά! Το μοντέλο δεν είναι από την Αθήνα αλλά αυτό το ξέρει μόνο ο Μπουράκ Χακί!

Το μοντέλο μένει στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με τον αγαπημένο της, μιας και εδώ και καιρό έχουν αρραβωνιαστεί και είναι έτοιμοι να παντρευτούν.

Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της και είναι πραγματικά εκπληκτικό!

Ωστόσο η καταγωγή του μοντέλου, που μέχρι πριν από λίγο καιρό έμενε στην Αθήνα, είναι από την Ηγουμενίτσα.

Μάλιστα, η Χαρά Παππά, επισκέπτεται πολύ συχνά το πατρικό της σπίτι προκειμένου να δει τους γονείς της.

Μπουράκ Χακί: Είδε τη Χαρά Παππά με ανδρόγυνο στιλ και τα «έχασε»! Έκανε τα μαλλιά της κοντά!

Μόλις είδε ο Μπουράκ Χακί την Χαρά Παππά με αυτό το υπέροχο ανδρόγυνο στιλ τα "έχασε" κανονικά, μιας και ήταν μία σκέτη κούκλα! Το μοντέλο το τόλμησε και έκανε τα μαλλιά της κοντά!

Η Χαρά Παππά είναι ένας άνθρωπος που τολμάει τις αλλαγές και αυτό φάνηκε ήδη από τη συμμετοχή της στο GNTM, και την άνεσή της όταν της ζητήθηκε να αλλάξει τα μαλλιά της.

Έτσι στο πλαίσιο μίας νέας φωτογράφισης, το μοντέλο έβαλε πάνω του ένα ανδρόγυνο στιλ και έκανα τα μαλλιά της κοντά με αποτέλεσμα να "τρελάνει" κόσμο!

Η Χαρά Παππά ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν φυσικό, τα likes έπεσαν "βροχή"!

Τα μαλλιά του άλλαξε πριν από λίγες μέρες και ο Μπουράκ Χακί και η σύντροφός του δήλωσε δημόσια, πως λατρεύει αυτή την αλλαγή!

Χαρά Παππά: Άλλαξε τελείως τα μαλλιά της και τα έκανε αφάνα! Ο Μπουράκ Χακί δεν την αναγνώριζε…

Η Χαρά Παππά πήρε ένα ρίσκο, το τόλμησε και άλλαξε τελείως τα μαλλιά της! Τα έκανε αφάνα και ο αγαπημένος της, Μπουράκ Χακί, οριακά δεν την αναγνώριζε μόλις την είδε!

Το μοντέλο είναι διατεθειμένο να αλλάξει το look της για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης, και έτσι δε δίστασε να κάνει τα μαλλιά της τελείως κατσαρά, σε σημείο που να θυμίζουν αφάνα.

Μπορεί να την είχαμε συνηθίσει με το αυστηρό ίσιο καρέ που τη γνωρίσαμε στο GNTM, και τις αφέλιες που της έκαναν στο makeover, ωστόσο αυτό το νέο look της ταιριάζει απόλυτα και ήρθε η ώρα να το υιοθετήσει!

Δείτε τη και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Χαρά Παππά μαλλιά

Τα μαλλιά του είχε αλλάξει βέβαια πριν από λίγες μέρες και ο Μπουράκ Χακί, ο οποίος τα έκανα ξανθά!