Κωνσταντίνος Αργυρός: Από εκεί κατάγονται γονείς του! Δεν είναι από την Αθήνα...

Πάει το μυαλό σας;

Κωνσταντίνος Αργυρός: Από εκεί κατάγονται γονείς του! Δεν είναι από την Αθήνα...

Η μητέρα και ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού δεν είναι από την Αθήνα που μένει ίδιος. Από που κατάγονται οι γονείς του;

Έχει καταφέρει να «χτίσει» μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας με τα τραγούδια του να σημειώνουν εκατομμύρια views στο Youtube.

Οι γονείς του όπως και τα αδέρφια του είναι οι μεγαλύτερη υποστηρικτές του και βρίσκονται στο πλευρό του σε κάθε απόφαση που παίρνει.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με καταγωγή από τον πατέρα του από τη Λευκάδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα, μαθαίνοντας πιάνο. Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα. Στην εφηβική του ηλικία, αυτός και οι φίλοι του δημιούργησαν ένα συγκρότημα που το ονόμασαν Blue Brothers, στο οποίο ήταν τραγουδιστής χωρίς να γνωρίζει πως θα γινόταν ένας από τους πιο αγαπητούς.

Αυτό το γνωρίζατε; Δεν είναι μόνο τραγουδιστής... Όταν τελείωσε το σχολείο πήγε σε σχολή που δεν πάει το μυαλό σας.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αν δείτε τον μπαμπά του, δεν θα τους ξεχωρίζετε! Ποιος είναι πιο όμορφος;

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποιος είναι πιο όμορφος; Αν δείτε τον μπαμπά του, δεν θα τους ξεχωρίζετε!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι γνωστός για την ομορφιά του και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς! Πρόσφατα όμως ανακαλύψαμε και από πήρε την εκπληκτική του εμφάνιση! Η ομοιότητα θα σας κάνει να μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πέρναγε μέχρι και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ύψος! Φτάνει το...

Συγκεκριμένα, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον γνωστή ερμηνευτή παλαιότερα μιας και ο πατέρας του, Βασίλης Αργυρός, τον επισκέφθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει και καμάρωσε το γιο του με ένα πλατύ χαμόγελο.

Οι δυο τους μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και ο μπαμπάς είναι ένας κούκλος! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δύο αδέλφια, τον Παύλο και την Κατερίνα και είναι ιδιαίτερα γνωστοί ήδη από τη γέννησή τους μιας και αποτελούν τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική.

αργυρός πατέρας

Κωνσταντίνος Αργυρός: Απέλυσαν την μητέρα του από τη δουλειά της! Ο λόγος προκαλεί αμόκ!

Απέλυσαν την μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού από τη δουλειά της και το είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξη του. Ο λόγος προκαλεί αμόκ.

Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε ποτέ ότι είχε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του, αφού οι γονείς του δεν ήταν εύποροι και είχαν να μεγαλώσουν τρία παιδιά.

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού το 2012 ήταν ένα από τα πολλά «θύματα» της οικονομικής κρίσης που είχαν την ατυχία να χάσουν την δουλειά τους.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έχει μέσα στο σπίτι του πιάνο! Η τηλεόραση τεραστίων διαστάσεων θα σας "βγάλει" το μάτι...

Μάλιστα τον λόγο είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε μεγάλη εφημερίδα: «Ναι, έχουμε περάσει και δύσκολα, γιατί οι γονείς μας δεν είναι εύποροι και έπρεπε να μεγαλώσουν σωστά τρία παιδιά. Ο πατέρας μου είναι καθηγητής φυσικοχημείας και η μητέρα μου παθολόγος στο ΙΚΑ, την οποία απέλυσαν πρόσφατα».

Κωνσταντίνος Αργυρός Απέλυσαν την μητέρα του από τη δουλειά της