Χρήστος Μάστορας: Γνωρίζατε τι δουλειά έκανε πριν γίνει τραγουδιστής; Δεν πάει το μυαλό σας!

Με τι ασχολούνταν πριν γίνει γνωστός;

Χρήστος Μάστορας: Γνωρίζατε τι δουλειά έκανε πριν γίνει τραγουδιστής; Δεν πάει το μυαλό σας!

Εσείς γνωρίζατε τι δουλειά έκανε ο Χρήστος Μάστορας πριν γίνει τραγουδιστής; Σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας με τι ασχολούνταν πριν γίνει γνωστός.

Ο τραγουδιστής πριν λίγο καιρό είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και σε διάφορες άγνωστες λεπτομέρειες από την ζωή του.

Μια από αυτές ήταν και τι έκανε πριν γίνει τραγουδιστής.

«Το 2006, μου έγινε μια πρόταση από το συγκρότημα 1550 να εμφανίζομαι μαζί τους ως guest για να λέω κάποια ξένα τραγούδια. Τότε ξεκίνησα να βγάζω ένα καλό μεροκάματο.

Τα καλοκαίρια δούλευα barman σε μπαρ στην παραλία του Φάραγγα στην Πάρο και τον χειμώνα εκτός από το τραγούδι, εργαζόμουν ως barman στο Κολωνάκι. Ήμουν 20 ετών και έβγαζα κάποια χρήματα, με αποτέλεσμα να μην ανησυχούν πολύ οι γονείς μου. Και λέω πως δεν ανησυχούσαν πολύ, διότι όταν τους ανακοίνωσα πως θέλω να γίνω μουσικός και να βιοπορίζομαι από αυτό, δυσκολεύονταν να με πιστέψουν. Παρόλα αυτά, με υποστήριζαν πολύ» είπε μεταξύ άλλων.

Πριν λίγο καιρό ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στάθηκε αφορμή για την διακοπή των εμφανίσεών του!

Χρήστος Μάστορας: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον «ταρακούνησε»! Δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει...

Ο Χρήστος Μάστορας για ένα μικρό χρονικό διάστημα δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει... Ο λόγος; Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τελικά τον «ταρακούνησε» όσο τίποτα!

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι πολύ επιτυχημένος και μαζί με το συγκρότημα του «Μέλισσες» έχουν αγγίξει την κορυφή στις ελληνικές μπάντες.

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στα social media του και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα του με τους διαδικτυακούς τους φίλους!

Έτσι, πριν λίγο καιρό ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα Instastory ένα μήνυμα, όπου ενημέρωνε τους διαδικτυακούς τους φίλους ότι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας που μάλλον τον «ταρακούνησε» αρκετά!

Συγκεκριμένα ο ίδιος έπαθε «Αιθουσαία νευρίτιδα» (ΑΝ) ή αλλιώς «Αιθουσαία νευρωνίτιδα». Μια αιφνίδια έναρξη ισχυρού συνεχόμενου περιστροφικού ιλίγγου χωρίς μείωση ακοής, εμβοές ούτε νευρολογικά ελλείμματα.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Χρήστος Μάστορας αυτό το «σκούντημα» ήταν πιο δυνατό απ' ότι θα περίμενε ποτέ να βιώσει! Είπε χαρακτηριστικά: «Το σκούντημα μπορεί να είναι λίγο πιο δυνατό απ' αυτά που έχει συνηθίσει γιατί τελικά είσαι πιο «μικρός» απ΄ ότι φανταζόσουν αλλά το μάθημα μεγάλο...»!

Ενώ, λίγο πιο κάτω στην δημοσίευση έγραψε χαρακτηριστικά: «Από την επόμενη εβδομάδα που θα μπορώ να περπατήσω σε ευθεία...». Έτσι, άφησε να εννοηθεί ότι αυτό το πρόβλημα ήταν τόσο δυνατό που δεν τον «άφηνε» καν να περπατήσει...

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Χρήστος Μάστορας πρόβλημα υγείας