Μαρία Μπεκατώρου: Έδειχνε 2 μέτρα με αυτά τα παπούτσια! Το ύψος της όμως είναι λιγότερο...

Είναι μινιόν αλλά κούκλα!

Μαρία Μπεκατώρου: Έδειχνε 2 μέτρα με αυτά τα παπούτσια! Το ύψος της όμως είναι λιγότερο...

Η Μαρία Μπεκατώρου έδειχνε 2 μέτρα με αυτά τα παπούτσια! Το ύψος της όμως είναι λιγότερο και το έχουμε αναλυτικά! Η ίδια, έκανε εμφάνιση ταραχή με παπούτσι έρωτα...

Το συγκεκριμένο μποτάκι που φόρεσε η Μαρία Μπεκατώρου είναι από τα Nak shoes και κοστίζει 199 ευρώ. Όπως θα δείτε στην σχετική φωτογραφία, είναι πάρα πολύ ψηλό μιας και η ίδια είναι μινιόν!

Πόσο ύψος έχει όμως η Μαρία; Ιδού το βιογραφικό της...

Η Μαρία Μπεκατώρου γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1974 και είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Έγινε περισσότερο γνωστή από τη συμμετοχή της στο σόου Just the 2 of us. Σήμερα παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 το τηλεπαιχνίδι Still Standing το οποίο σαρώνει σε τηλεθέαση! Ας πάμε όμως στο θέμα μας!

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει ύψος 1,60!Ναι καλά διαβάσατε! Δεν φαίνεται πανύψηλη με τα παρακάτω μποτάκια;

Δείτε την και στα γυρίσματα του τρέιλερ! Τι φόρεσε;

Ευχάριστα νέα για την Μαρία Μπεκατώρου! Τι συνέβη!

Ευχάριστα νέα για την Μαρία Μπεκατώρου και ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες και τι συνέβη;

Πιο συγκεκριμένα, αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιστροφή του «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1.

Το επιτυχημένο σόου μεταμφιέσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει, με το κανάλι να πιστεύει πολύ στη δυναμική του παρά το γεγονός πως έχει ήδη χαρίσει στο κοινό πολλούς κύκλους.

Το σόου θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2020, συγκεκριμένα στα τέλη του Ιανουαρίου, ενώ θα προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο στην prime time της Κυριακής.

Μαρία Μπεκατώρου: Ο μεγαλύτερος φόβος της, έγινε πραγματικότητα! Καρέ - καρέ οι εικόνες!


Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά ούτε τα ονόματα των συμμετεχόντων, ούτε αυτά της κριτικής επιτροπής, ακούγεται ωστόσο πως ο ΑΝΤ1 επιθυμεί… αέρα ανανέωσης!

dailymedia.gr

Μαρία Μπεκατώρου: Σε πελάγη ευτυχίας! Θα το ανακοινώσει στον ΑΝΤ1...

Σε πελάγη ευτυχίας είναι η Μαρία Μπεκατώρου και σύντομα θα το ανακοινώσει στον ΑΝΤ1!

Η παρουσιάστρια, διανύει την καλύτερη τηλεοπτική της χρονιά και το Still Standing σκίζει σε νούμερα! Χτες, για να καταλάβετε, σημείωσε σε σύνολο δυναμικού κοινού 28,5%!

Το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο με την Μαρία και η ίδια δεν κρύβει την χαρά της! Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr δέχτηκε πρόταση να ανανεώσει το συμβόλαιο της και πρόκειται να δεχτεί!

Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Η κάμερα τους «έπιασε» μαζί με την μεγάλη τους αδυναμία σε στιγμές ευτυχίας!

Άλλωστε, η Μαρία είναι μια από τις καλύτερες παρουσιάστριες και πολύ αγαπητή στο κοινό. Η ίδια, αναμένεται να δεχτεί την πρόταση και σύντομα θα το ανακοινώσει στο κανάλι για να ρυθμίσουν τις υπογραφές και τα δέοντα....