Χρήστος Μάστορας: Αυτός είναι ο λόγος που είχε χωρίσει ο τραγουδιστής! Οι καβγάδες έφεραν το τέλος!

Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού με την Παπαδέλη!

Χρήστος Μάστορας: Αυτός είναι ο λόγος που είχε χωρίσει ο τραγουδιστής! Οι καβγάδες έφεραν το τέλος!

Αυτός είναι ο λόγος που είχε χωρίσει ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας και οι καβγάδες έφεραν την απόσταση! Όλο το ρεπορτάζ για το τέλος στην σχέση του που είχε τελειώσει από τον Δεκέμβρη!

Οι φήμες ότι οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους υπήρχαν καιρό αλλά ο χωρισμός οριστικοποιήθηκε τον Δεκέμβριο.

Ο frontman του συγκροτήματος «melisses», που είχε σχεδόν δύο χρόνια σχέση με την Χριστίνα Παπαδέλλη, πρώην παίκτρια του «My style rocks» δεν είναι πλέον μαζί.

Ωστόσο, σύμφωνα με άτομα από το στενό περιβάλλον τους, ο τραγουδιστής και η χορεύτρια δεν ταίριαζαν απόλυτα κι αυτό είχε ως συνέπεια τους συνεχείς καβγάδες.

Έτσι, εδώ και ένα μήνα ο τραγουδιστής είναι και πάλι single!

Να θυμίσουμε και τον μυστικό του γάμο....

Χρήστος Μάστορας: Ξανά ερωτευμένος μετά τον χωρισμό του από την Χριστίνα Παπαδέλη!

Ερωτευμένος ξανά είναι ο Χρήστος Μάστορας μετά τον χωρισμό του από την Χριστίνα Παπαδέλη, την μαυρομάλλα που γνωρίσαμε στο My style rocks.

Ο ο frontman του συγκροτήματος "Melisses" όπως φαίνεται, είναι σε σχέση με 25χρονη καλλονή όπως έγραψε δημοσίευμα του περιοδικού Down Town.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας είναι ερωτευμένος με κοπέλα που εργάζεται ως πωλήτρια σε κατάστημα γυναικείων ρούχων, στη Γλυφάδα.

Ο τραγουδιστής θεωρεί ότι το γεγονός ότι είναι εκτός καλλιτεχνικού χώρου, θα βοηθήσει πολύ στη νέα του σχέση. Είναι μαζί από τον περασμένο Σεπτέμβριο και σπάνια κυκλοφορούν δημόσια, αφού αποφεύγουν τα φλας των φωτογράφων για να μην εκτεθούν.

Μπορεί δημοσιεύματα να τον θέλουν σε νέα σχέση, ωστόσο πριν από μερικές εβδομάδες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Χριστίνα Παπαδέλη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

Χρήστος Μάστορας: Μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του! «Ήμασταν ξεχωριστές οντότητες»!

Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του από την Courtney Parker και είπε μεταξύ άλλων πως «Ήμασταν ξεχωριστές οντότητες».

Ο τραγουδιστής και κριτής του X-factor, αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφο του, κάτι που κάνει σπάνια.

«Θεωρώ πως η συγκεκριμένη σχέση καπέλωνε και εκείνη αλλά και εμένα. Στο λέω αυτό γιατί ήμασταν και οι δύο ξεχωριστές οντότητες κάτι που δεν φαινόταν ξεκάθαρα την περίοδο που ήμασταν μαζί. Η σχέση μας από ένα σημείο και μετά είχε γίνει τροφή για τα Μέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατεύσει», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας.