Ρούλα Κορομηλά: Σπάνια φωτογραφία με τον πρώην σύζυγό της! Είναι πασίγνωστος και κούκλος!

Την λες και συλλεκτική!

Ρούλα Κορομηλά: Σπάνια φωτογραφία με τον πρώην σύζυγό της! Είναι πασίγνωστος και κούκλος!

Σπάνια φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με τον πρώην σύζυγό της! Είναι πασίγνωστος και κούκλος... Εσείς τον θυμάστε; Η αποκάλυψη θα γίνει με όνομα!

Πίσω στην δεκαετία του ’80 ο πιο γνωστός ηθοποιός ζεν πρεμιέ της Ελλάδας, Πάνος Μιχαλόπουλος, με επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο, γνωρίζει την τότε γραμματέα της Κρατικής τηλεόρασης, που έμελλε να γίνει η «παρουσιάστρια-φαινόμενο», Ρούλα Κορομηλά.

Γνωρίζονται το έτος του 1981 και ερωτεύονται σφόδρα, με αποτέλεσμα το 1988 να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Αποτέλεσε τον δεύτερο γάμο για τον πασίγνωστο ηθοποιό και τον πρώτο για την πανέμορφη παρουσιάστρια. Στην φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό κλικ από το παρελθόν. Δείτε τον:

Ρούλα Κορομηλά Πάνος Μιχαλόπουλος

Έχετε διαβάσει και για την καταγωγή της;

Νάσος Γαλακτερός: Ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά σε δημόσια έξοδο με τη γυναίκα και την κόρη τους!

Σε μια σπάνια δημόσια έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον πρώην σύζυγο της Ρούλας Κορομηλά, Νάσο Γαλακτερό με την γυναίκα του και την κόρη τους.

Μετά τον χωρισμό του από την παρουσιάστρια, ο καλαθοσφαιριστής βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Νάνσυς Ζαμπέτογλου με την οποία απέκτησαν και ένα παιδί.

Ο Νάσος Γαλακτερός πήρε το διαζύγιό του από τη Ρούλα Κορομηλά πριν από 12 περίπου χρόνια και αν και κάποιοι περίμεναν να δουν στα δικαστήρια κάποιον από τους δύο, τελικά εμφανίστηκε ο δικηγόρος που έχει αναλάβει και τους δύο, για να τακτοποιήσει το θέμα. Οι δυο τους φαίνεται ότι είχαν ξεκαθαρίσει τα πράγματα από την πρώτη στιγμή και θέλησαν να χωρίσουν όμορφα και πολιτισμένα.

Σήμερα, ο καλαθοσφαιριστής δεν αφήνει λεπτό από το πλάι του τη σύζυγο και τη κόρη του και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε μια σπάνια έξοδο σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων μαζί με καλούς φίλους.

Νάσος Γαλακτερός σύζυγος παιδί

Πρώην σύζυγος Ρούλας Κορομηλά

undefined

Από τη άλλη και η Ρούλα Κορομηλά φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα και η ανάρτηση της στο Instagram έκανε την αποκάλυψη.