Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Ξεπούλημα στο Buckingham! Έδωσα "χρυσά" ντοκουμέντα - αποκάλυψη της Diana! Γραμμένα από τα χέρια της!

Δείτε τα! Τι μυστικά έφεραν στο φως;

Ξεπούλημα στο Buckingham! Έδωσα
STORIES 29.01.2020 13:18

Στο Buckingham έδωσα "χρυσά" ντοκουμέντα αποκάλυψη που ήταν γραμμένα από τα ίδια τα χέρια της πριγκίπισσας Diana! Μετά τον θάνατό της έγινε το ξεπούλημα στο Buckingham κι εμείς τα έχουμε σε φωτογραφίες!

Τα χειρόγραφα σημειώματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, σε ένα από τα οποία αποκάλυπτε ότι ο μικρότερος γιος της είχε συνεχώς μπλεξίματα στο σχολείο του, πουλήθηκαν σήμερα σε δημοπρασία στο Κέμπριτζ. Η τιμή τους ξεπέρασε κατά πολύ τον αρχικό στόχο.

Τα έξι σημειώματα αυτά ανήκαν στη συλλογή του Σίριλ Ντίκμαν, ο οποίος ήταν αυλάρχης του Μπάκιγχαμ επί μισό αιώνα. Σχεδόν σε όλα η πριγκίπισσα αναφερόταν με τρυφερότητα στα παιδιά της, τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

Σε ένα που έγραψε πέντε ημέρες μετά τη γέννηση του Χάρι, στις 20 Σεπτεμβρίου 1984, η Νταϊάνα ανέφερε: «Ο Ουίλιαμ λατρεύει τον μικρό αδελφό του και περνάει όλον του τον χρόνο πλημμυρίζοντας τον Χάρι με ατελείωτες αγκαλιές και φιλιά, επιτρέποντας μόλις και μετά βίας στους γονείς να πλησιάσουν!". Το σημείωμα αυτό πουλήθηκε έναντι 3.200 λιρών, ενώ η αρχική εκτίμηση ήταν 400-600 λίρες.

Σε ένα δεύτερο μερικά χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 1992, γράφει ότι και οι δύο νεαροί πρίγκιπες «είναι καλά και τους αρέσει πολύ το οικοτροφείο αν και ο Χάρι έχει διαρκώς μπλεξίματα». Πουλήθηκε έναντι 2.400 λιρών, ξεπερνώντας την αρχική εκτίμηση που ήταν 900 λίρες.

Άλλα αντικείμενα που πουλήθηκαν από την οικογένεια του Ντίκμαν ήταν γράμματα, καρτ-ποστάλ και φωτογραφίες άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, όπως του πρίγκιπα Καρόλου, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, του πρίγκιπα Φίλιππου αλλά και της ίδιας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Δείτε τις φωτο:

Diana

Buckingham

πριγκίπισσα Ελισάβετ

Επίσης, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες ντοκουμέντο! Που βρισκόταν η Diana πριν τον θάνατό της;

Diana: Αποκάλυψη που ανατριχιάζει το Buckingham! Λόγω του Κάρολου και της Camilla πήγε να κόψει τις φλέβες της με ξυραφάκι!

Μια αποκάλυψη που ανατριχιάζει είχε έρθει στην επιφάνεια για την Diana. Η Πριγκίπισσα, λόγω της παράνομης σχέσης του Κάρολου και της Camilla πήγε να κόψει τις φλέβες της με ξυραφάκι.

Τέσσερις φορές είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και οι περιγραφές είναι συγκλονιστικές. Ήταν η πρώτη φορά που είχε μιλήσει ανοιχτά.

«Ήμουν τόσο μελαγχολική που προσπάθησα να κόψω τις φλέβες μου με ξυράφια», είχε περιγράψει σύμφωνα με δημοσιεύματα η Diana για μια από τις πολλές απόπειρες που είχε κάνει.

Μάλιστα όπως γράφουν δημοσιεύματα το 1982 ενώ ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος στον πρίγκιπα Γουίλιαμ είχε πέσει από τις σκάλες για να τραβήξει την προσοχή του συζύγου της. Εκείνος αδιάφορος την είχε αποκαλέσει γκρινιάρα και της είχε πει ότι δεν πρόκειται να κάτσει αν την ακούσει.

«Πάντα μου το κάνεις αυτό. Πάω για ιππασία τώρα. Έτσι έπεσα από τις σκάλες. Η Βασίλισσα βγήκε έξω τρομοκρατημένη. Έτρεμε. Είχε φοβηθεί πολύ. Ήξερα ότι δεν θα χάσω το μωρό αν και είχα μελανιάσει αρκετά στο στομάχι. Όταν επέστρεψε, ξέρεις, ήταν απλά απορριπτικός. Συνέχισε για την πόρτα και έφυγε» είχε πει περιγράφοντας το περιστατικό.

Αυτές δεν είναι οι μόνες αποκαλύψεις που ήρθαν στην δημοσιότητα για την Πριγκίπισσα που αγάπησαν όλοι στο Buckingham. Που βρισκόταν δέκα ημέρα πριν το τροχαίο που της κόστισε την ζωή;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ακόμη ένα σοκ για την Ελισάβετ! Το πρόσωπο που λέει πως είναι παιδί του Κάρολου και της Camilla! Δεν το έμαθε ποτέ η Diana!

Πανικός στο Buckingham! Ο Χάρι θυμήθηκε την Diana και έκανε έξαλλη την Ελισαβετ! Η δήλωση που έκανε άνω κάτω το παλάτι!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share