Χαρά Παππά: Σάλος με τα όσα είπε για τον γάμο με τον Μπουράκ Χακί! Τι θα γίνει με την θρησκεία τους;

Το είπε μια φορά και έκλεισε τα στόματα!

Χαρά Παππά: Σάλος με τα όσα είπε για τον γάμο με τον Μπουράκ Χακί! Τι θα γίνει με την θρησκεία τους;

Σάλος με τα όσα είπε η Χαρά Παππά για τον γάμο με τον Μπουράκ Χακί! Τι θα γίνει με την θρησκεία τους; Οι δηλώσεις που έκανε στους Κουκου!

Το μοντέλο που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για τον επικείμενο γάμο της με τον Μπουράκ Χακί, απάντησε στους χρήστες του Twitter που αναρωτήθηκαν για το πώς θα είναι αυτός ο γάμος, αφού το ζευγάρι πιστεύει σε διαφορετικές θρησκείες.

«Δε νομίζω ότι θα αλλαξοπιστήσει κανείς για έναν γάμο. Νομίζω ότι ο καθένας σέβεται ότι πιστεύει ο άλλος σε αυτή τη σχέση. Θα είναι πολιτικός γάμος για να είμαστε και οι δύο σύμφωνοι», είπε η Χαρά Παππά. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έχετε δει και την πρώην του;


Χαρά Παππά: Έβαλε επιτέλους το νυφικό! Την είδε ο Μπουράκ και «έφαγε» κόλλημα!

Το νυφικό της έβαλε επιτέλους η Χαρά Παππά και «έφαγε» κόλλημα ο Μπουράκ Χακί μόλις την είδε!

Η καλλονή Χαρά, που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star, το GNTM είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί!

Μάλιστα, όπως είπε το ζευγάρι σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησαν έχει γίνει ήδη η πρόταση γάμου και αναμένεται να τους καμαρώσουμε ντυμένους νύφη και γαμπρό!

Μέχρι τότε όμως η Χαρά Παππά φαίνεται πως δοκιμάζει νυφικά, αλλά όχι για τον γάμο της! Το γνωστό μοντέλο για τις ανάγκες μιας πασαρέλας της εβδομάδας για τις νύφες φόρεσε το νυφικό που της δόθηκε και είμαστε σίγουροι πως μόλις την είδε ο Μπουράκ μέσα σε αυτό «έφαγε» κόλλημα και θέλει ακόμη περισσότερο να την παντρευτεί!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί νυφικό νύφη