Ζέτα Μακρυπούλια: Το παλιό της σπίτι δεν υπάρχει πια! Όταν δείτε τον λόγο θα μείνετε «κάγκελο»!

Στη φόρα η αποκάλυψη!

Ζέτα Μακρυπούλια: Το παλιό της σπίτι δεν υπάρχει πια! Όταν δείτε τον λόγο θα μείνετε «κάγκελο»!

Το παλιό σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια δεν υπάρχει πια! Όταν δείτε τον λόγο θα μείνετε «κάγκελο» αφού δεν πάει το μυαλό σας! Δεν έχει γραφτεί εδώ και αρκετά χρόνια...

Για αρκετά χρόνια το σπίτι αυτό που ανήκε στην οικογένεια ήταν ακατοίκητο, ενώ το μαγαζί που είχε με τον αδερφό της νοικιαζόταν.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, λοιπόν, αποφάσισε μαζί με την οικογένειά της να το ανακαινίσουν και να το κάνουν όπως επιθυμούσαν πάντα, ώστε το μαγαζί να πάει στον χώρο που ήταν το σπίτι και να μην πληρώνουν νοίκι. Ο πατέρας της αρχικά, Κώστας Μακρυπούλιας, είπε για την μονάκριβη κόρη του και τους γιους του: «Αν μου ζητήσουν να τους βοηθήσω σε κάτι ή να κάνω κάτι σχετικά με το μαγαζί, θα το κάνω. Διαφορετικά δεν ανακατεύομαι. Θέλω να είναι υπεύθυνα άτομα, να κάνουν ακόμα και λάθη, αλλά να μαθαίνουν από αυτά! Εγώ είμαι δίπλα τους σε ό,τι κι αν αποφασίζουν.»

Και συνέχισε: »Τα μεγάλωσα και τα τρία, με όλες τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά, για να γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία. Όσον αφορά στη Ζέτα, να ξέρεις ότι οι συμβουλές μου έπιασαν τόπο… Η λέξη »καλάμι», είναι σβησμένη από το λεξιλόγιό της!» Ο Άκης Μακρυπούλιας, ο μικρότερος της οικογένειας, δήλωσε σχετικά με το πώς έγινε πραγματικότητα το όνειρό τους: »Το συγκεκριμένο κτίριο, το είχε αγοράσει πριν από κάποια χρόνια η Ζέτα. Στο ισόγειο υπήρχε ένα μαγαζί που το νοικιάζαμε σε κάποιον κύριο. Τώρα αποφασίσαμε να το ανακαινίσουμε και να το κάνουμε μεζεδοπωλείο. 8,5 μήνες παλεύουμε να το τελειοποιήσουμε. Μια μέρα έριξα το θέμα στο τραπέζι, γιατί το σκεφτόμουν από καιρό και όλοι μαζί αποφασίσαμε να προχωρήσουμε… Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, απλά εγώ θα είμαι υπεύθυνος.» Έτσι λοιπόν το σπίτι πήρε άλλη μορφή και ξεκίνησε να στεγάζει το μαγαζί της οικογένειας!

Έχετε δει και την ηθοποιό 22 χρόνια πριν; Πώς ήταν στο πρόσωπο;

Ζέτα Μακρυπούλια: Το σπίτι που μεγάλωσε όταν ήταν παιδί! Δείτε το βίντεο από μέσα...

Δείτε το βίντεο μέσα από το σπίτι που μεγάλωσε όταν ήταν παιδί η Ζέτα Μακρυπούλια! Το πατρικό της, εκεί έμενε με τους γονείς της...

Στα μέρη και το σπίτι που μεγάλωσε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο παρελθόν η κάμερα της εκπομπής “Στα καλά καθούμενα”. Ταξίδεψαν μέχρι την Ποταμούλα, το τελευταίο ορεινό χωρίο της Αιτωλοακαρνανίας και μίλησαν με ανθρώπους που γνωρίζουν την ηθοποιό από τότε που ήταν παιδάκι.

Φίλοι, συγγενείς και γείτονες μοιράζονται τις αναμνήσεις τους από τη μικρή Ζέτα. Ανάμεσά τους και ο κολλητός του μπαμπά της.

Φυσικά, το πατρικό της σπίτι είναι γεμάτο με φωτογραφίες και εξώφυλλά της Ζέτας.