Η Μελίνα από το Μπρούσκο τους είχε «παγώσει» όλους - «Ζητούσε διευθύνσεις από κοριτσάκια»!

Είχε «σπάσει» την σιωπή της σε συνέντευξη!

Η Μελίνα από το Μπρούσκο τους είχε «παγώσει» όλους - «Ζητούσε διευθύνσεις από κοριτσάκια»!

Τους είχε «παγώσει» όλους η Ελένη Βαϊτσου, η Μελίνα που γνωρίσαμε στο Μπρούσκο με την εξομολόγηση της. «Ζητούσε διευθύνσεις από κοριτσάκια», ακούσαμε να λέει.

Μπορεί η ηθοποιός μετά το τέλος της σειράς να μην έχει πρωταγωνιστήσει σε κάποιο άλλο κανάλι, παρά μόνο στην ταξιδιωτική εκπομπή που παρουσίαζε, ωστόσο είναι ένα πρόσωπο που αγαπάει ο κόσμο και βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Μια φορά η Ελένη Βαϊτσου, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Όλα καλά» στο Μακεδονία, είχε σοκάρει με την αποκάλυψή της για άνδρα που υποδυόταν τον μάνατζερ της.

«Ένας άνδρας υποδυόταν τον μάνατζερ μου και ζητούσε διευθύνσεις από κοριτσάκια", είπε χαρακτηριστικά. Η ίδια εξήγησε πως την κάνει έξαλλη το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να την χρησιμοποιήσει για να κάνει κακό».

Το σπίτι της Μελίνας από το Μπρούσκο το έχετε δει; Έχει γωνιακό καναπέ και λευκό χαλί και θα σε ζεστάνει!

Ελένη Βαΐτσου: Στενάχωρα νέα για την πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο! Μαύρα «σύννεφα» στην σχέση της με τον Αποστολάκη!

Στενάχωρα είναι τα νέα για την πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο, Ελένη Βαΐτσου, αφού μαύρα «σύννεφα» έπεσαν στην σχέση της με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao τα σύννεφα στη σχέση της Ελένης Βαϊτσου με τον γνωστό σεφ όλο και πληθαίνουν. Λάδι βέβαια στις φήμες, ήρθε να ρίξει και η πρόσφατη συνέντευξη της ηθοποιού που σε ερώτηση που αφορούσε σχέδια για τη δημιουργία οικογένειας απάντησε:

: «Δεν μπορώ να πω πως είμαι άνθρωπος των πλάνων. Δεν σχεδιάζω τίποτα μακροπρόθεσμα και δεν έχω στο μυαλό μου πώς θα ήθελα να είμαι σε κάποια χρόνια. Μου αρέσει να αφήνω τα πράγμα­τα να προκύπτουν. Προτιμώ την έκπληξη από την απογοήτευση των ανεκπλήρωτων ονείρων και προσδοκιών. Και σχέδια όπως ο γάμος, η οικογένεια ή τα παιδιά χρειάζονται δυο ανθρώπους να τα κάνουν μαζί».

Τι έφερε όμως τα προβλήματα;

Διαφορές απόψεων και νοοτροπίας, απαντούν όσοι ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα, αλλά και διαφορές στο πώς βλέπουν τη ζωή τους στο άμεσο μέλλον. Επίσης, το γεγονός ότι και οι δυο έχουν ρίξει το βάρος, αυτή την εποχή, στην καριέρα τους, κάτι που αφήνει ελάχιστο χρόνο στη μεταξύ τους σχέση.

Να θυμίσουμε πως η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού και αποκαλύφθηκε όταν οι δυο τους εθεάθησαν να κάνουν διακοπές στα Κουφονήσια μαζί με τους γονείς εκείνου, που επίσης βρίσκονταν στο νησί.

Οι δυο τους κράτησαν από την αρχή πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας αποφεύγουν να μιλούν για τις σχέσεις τους.

Εντωμεταξύ δείτε που γνωρίστηκαν και που ξεκίνησε ο έρωτας τους