Φρίκη στο Buckingham! Από αυτή την ασθένεια έπασχε η Diana! Τι της έκανε η Ελισάβετ;

Το αποκάλυψε μετά τον χωρισμό της!

Φρίκη στο Buckingham! Από αυτή την ασθένεια έπασχε η Diana! Τι της έκανε η Ελισάβετ;

Φρίκη έχει επικρατήσει στο Buckingham με την αποκάλυψη που έγινε για την ασθένεια από την οποία έπασχε η άτυχη πριγκίπισσα Diana! Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη μίλησε για όλα όσα της έκανε η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Πολύς λόγος έχει γίνει για τη ζωή που έζησε η αγαπημένη λαίδη μέσα στο Buckingham, με την ίδια να αποκαλύπτει ορισμένα από τα στοιχεία της ζωής της που δε γνώριζε κανείς.

Το 1995, η Diana, ανοίχθηκε σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη βουλιμία, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC. Όπως εξήγησε, η χαμηλή αυτοεκτίμηση και το στρες που αποκόμισε από το διαζύγιό της με τον Κάρολο, ήταν ένα από τα στοιχεία που έκαναν την πάθησή της πιο έντονη.

«Δε μου άρεσε ο εαυτός μου, ντρεπόμουν για εμένα και δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πίεση που δεχόμουν. Ήμουν βουλιμική για κάποια χρόνια».

Έχετε δει στο μεταξύ την ανατριχιαστική κίνηση που έφερε κλάματα στην κηδεία της Diana;

"Σεισμός" στο Buckingham! Στη "φόρα" όλη η αλήθεια! Σε τι κατάσταση βρισκόταν ο Ουίλιαμ μετά τον θάνατο της Diana; Τι έκρυβε η βασίλισσα Ελισάβετ;

"Σεισμός" προκλήθηκε στο Buckingham! Στη "φόρα" όλη η αλήθεια για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Ουίλιαμ μετά τον θάνατο της Diana! Τι ήταν αυτό που έκρυβε η βασίλισσα Ελισάβετ;

Ο Γουίλιαμ ήταν ένα ντροπαλό αγόρι, που συχνά φωτογραφιζόταν με το κεφάλι του κάτω, όπως έκανε η Πριγκίπισσα Ντιάνα, σύμφωνα με τον βασιλικό φωτογράφο Kent Gavin!

Κάτι το οποίο είχε αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο έντονο μετά τον χαμό της. Ο ίδιος είχε πληγωθεί τόσο με την απουσία της μητέρας του, που όπως αποκάλυψαν υπήρξε και περίοδος που είχε σταματήσει να τρώει. Αργότερα ωστόσο όπως ήταν και αναμενόμενο ο ίδιος μπόρεσε έστω και για λίγο να το κλείσει τις πληγές του και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή ξανά.

Εσείς ξέρατε πως ακόμα και η ίδια η Βασίλισσα είχε δηλώσει πως η Diana δεν θα έπρεπε να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας.