Άννα Βίσση - Νίκος Καρβέλας: Ο θάνατος που τους σημάδεψε και έγινε τραγούδι! "Πόσο κουράστηκες, να φύγεις βιάστηκες..."

Το γνωρίζατε;

Άννα Βίσση - Νίκος Καρβέλας: Ο θάνατος που τους σημάδεψε και έγινε τραγούδι!

Υπάρχει ένας θάνατος που σημάδεψε την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα, τόσο που ο γνωστός στιχουργός τον έκανε τραγούδι με στίχους που συγκινούν όπως για παράδειγμα: "Πόσο κουράστηκες, να φύγεις βιάστηκες...".

Υπάρχουν κάποια τραγούδια, ευχάριστα χαρούμενα υπάρχουν και κάποια άλλα που αφήνουν πίσω τους μια μελαγχολία.

Ένα από αυτά είναι και το «Ελένη» της Άννας Βίσσης και του Νίκου Καρβέλα. Το τραγούδι γράφτηκε για ένα νέο κορίτσι όλο όνειρα, την Ελένη από την Οιχαλία Τρικάλων, η οποία πέθανε το 1995 από μεσογειακή αναιμία. Η 19χρονη Ελένη υπήρξε μεγάλη θαυμάστρια της Άννας Βίσση και μεγάλη της επιθυμία ήταν να γνωρίσει την τραγουδίστρια, πράγμα που συνέβη. Όταν πέθανε η Ελένη, οι άλλες δυο φίλες της (όπου και οι τρεις έπασχαν από την ίδια ασθένεια και πάλευαν όλες μαζί), ζήτησαν από την τραγουδίστρια να γράψει ένα τραγούδι για τη φίλη τους. Ο Νίκος Καρβέλας το έγραψε μέσα σε λίγα λεπτά και έτσι αφιερώθηκε στη γλυκιά Ελένη.

Η Άννα Βίσση είχε πει για την Ελένη, μετά το θάνατό της: «Τη θυμάμαι και χαμογελώ. Ήταν 19 ετών, ένα κορίτσι αδύναμο. Δεν κατάφερε να αντισταθεί στην αρρώστια της. Με ήθελε πάντα κοντά της. Βρέθηκα σε αυτή την άτυχη στιγμή και έζησα τι πέρασε αυτό το κορίτσι. Θυμάμαι είχε δύναμη. Αυτό για μένα είναι ένα μήνυμα. Μου έδωσε κουράγιο».

Το τραγούδι έγινε μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους ανθρώπους που ζουν το μαρτύριο της μάχης ενάντια στις θανατηφόρες ασθένειες. Πριν λίγα χρόνια πέθανε και το δεύτερο κορίτσι της παρέας, η Ζωή Παπαποστόλου, η φίλη της Ελένης που ζήτησε να γραφτεί το τραγούδι 18 χρόνια πριν. Πάλεψε γενναία να κρατηθεί στη ζωή και έφυγε με ένα χαμόγελο.

Θυμάστε τον ποδοσφαιριστή πρώην της;

Άννα Βίσση: Αυτή τη σχέση έχει πλέον με το Νίκο Καρβέλα! Η αποκάλυψη στη δημοσιότητα!

Αυτή τη σχέση έχει πλέον με το Νίκο Καρβέλα η Άννα Βίσση και η αποκάλυψη ήρθε στη δημοσιότητα και μάλιστα από την ίδια! Δεν πάει το μυαλό σας...

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για όλους και για όλα παραχώρησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους η Άννα Βίσση.

Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια μίλησε με την παρουσιάστρια και απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις.

Ανάμεσα σε άλλα, η Άννα Βίσση μίλησε και για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα η οποία είχε περάσει διάφορες διακυμάνσεις, όμως σήμερα οι δυό τους έχουν καταφέρει να κρατήσουν άριστες σχέσεις και μια βαθιά φιλία.

Η τραγουδίστρια μίλησε ακόμα και για την επιλογή της να λάβει μέρος στο talent show του Έψιλον, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως τα χρήματα ήταν ένα σημαντικό κίνητρο. Μάλιστα η τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν πέρασε καλά σε ό,τι έκανε με κίνητρο τα λεφτά.

Δείτε τη συνέντευξή της στο video που ακολουθεί: