Χαρά Παππά: Έτσι γνώρισε τον Μπουράκ Χακί! Η ιστορία τους είναι βγαλμένη από παραμύθι!

Τα αποκάλυψε όλα!

Χαρά Παππά: Έτσι γνώρισε τον Μπουράκ Χακί! Η ιστορία τους είναι βγαλμένη από παραμύθι!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Χαρά Παππά, μίλησε με λόγια γεμάτα γλύκα για το πώς γνώρισε τον αγαπημένο της αρραβωνιαστικό Μπουράκ Χακί. Η ιστορία τους, όπως την περιγράφει το μοντέλο, είναι βγαλμένη από το πιο όμορφο παραμύθι!

Το μοντέλο φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον αγαπημένο της και όχι άδικα! Οι δυο τους μένουν εδώ και καιρό μαζί στην Κωνσταντινούπολη, ενώ σε λίγο καιρό θα γίνει και ο γάμος τους.

Στο μεταξύ τα μάθατε για το μέρος στο οποίο θα παντρευτεί το ευτυχισμένο ζευγάρι; Το αποκάλυψε και αυτό η Χαρά Παππά!

Η ιστορία της γνωριμίας του είναι πολύ όμορφη:

«Τον γνώρισα σε νυχτερινό κέντρο. Κοιταζόμασταν πολλές ώρες, πέρασε ένα τρίωρο. Νομίζω ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, εκείνος νομίζει ότι την έκανα εγώ. Έφυγα πολύ νωρίς για Τουρκία, γνώρισα την οικογένειά του, γνώρισε τη δική μου. Δεν τον είχα δει στη σειρά» δήλωσε σχετικά η Χαρά Παππά.

Χαρά Παππά: Έβαλε επιτέλους το νυφικό! Την είδε ο Μπουράκ και «έφαγε» κόλλημα!

Το νυφικό της έβαλε επιτέλους η Χαρά Παππά και «έφαγε» κόλλημα ο Μπουράκ Χακί μόλις την είδε!

Η καλλονή Χαρά, που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star, το GNTM είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί!

Μάλιστα, όπως είπε το ζευγάρι σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησαν έχει γίνει ήδη η πρόταση γάμου και αναμένεται να τους καμαρώσουμε ντυμένους νύφη και γαμπρό!

Μέχρι τότε όμως η Χαρά Παππά φαίνεται πως δοκιμάζει νυφικά, αλλά όχι για τον γάμο της! Το γνωστό μοντέλο για τις ανάγκες μιας πασαρέλας της εβδομάδας για τις νύφες φόρεσε το νυφικό που της δόθηκε και είμαστε σίγουροι πως μόλις την είδε ο Μπουράκ μέσα σε αυτό «έφαγε» κόλλημα και θέλει ακόμη περισσότερο να την παντρευτεί!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί νυφικό νύφη