Την «Αγγελική» από το Μπρούσκο την θυμάστε; Σήμερα, «τρελαίνει» κόσμο με τις φωτογραφίες της!

Τι κάνει μετά την σειρά του ΑΝΤ1;

Την «Αγγελική» από το Μπρούσκο την θυμάστε; Σήμερα, «τρελαίνει» κόσμο με τις φωτογραφίες της!

Την «Αγγελική» που γνωρίσαμε από την επιτυχημένη σειρά του Μπρούσκο την θυμάστε; Υποδυόταν την μητέρα του παιδιού του Σήφη Γιαννακάκη (Αποστόλη Τότσικα). Σήμερα, με τις φωτογραφίες της στο Instagram, «τρελαίνει» κόσμο.

Η ρομαντική σειρά του ΑΝΤ1 έπαιξε με μεγάλη επιτυχία και σε πολλές χώρες του εξωτερικού, με τους ηθοποιούς να βλέπουν δημοσιότητα και εκτός Ελλάδος.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν η «Αγγελική», την υποδυόταν υποδυόταν η ηθοποιός, Ανατολή Γρηγοριάδου. Η ίδια μετά το τέλος της σειράς επέλεξε να διατηρεί χαμηλό προφίλ από τα media, προσπαθώντας να κρατήσει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο Instagram είναι καθημερινή χρήστης και οι φωτογραφίες που δημοσιεύσει στο λογαριασμό της «τρελαίνουν» κόσμο. Πλέον όπως φαίνεται από τις τοποθετήσεις που βάζει στις αναρτήσεις της, μένει μόνιμα στην California.

Πως πήρε το ρόλο της στην σειρά;

«Ήταν πολύ περίεργο το πως προέκυψε ο ρόλος της Αγγελικής. Τον Ιούνιο του 2013 ήρθα Ελλάδα διακοπές από τη Νέα Υόρκη για το καλοκαίρι και ο Ανδρέας Γεωργίου μου πρότεινε να κάνω μια audition για τη σειρά που θα λεγόταν “Μπρούσκο”. Δεν το σκέφτηκα και πολύ και δέχτηκα. Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν όλα», είχε αποκαλύψει.

Λίγα λόγια για το Μπρούσκο

Μπρούσκο είναι μία ελληνοκυπριακή καθημερινή τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από τον ANT1 και τον ANT1 Κύπρου από το Σεπτέμβριο του 2013 έως τον Ιούλιο του 2017. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2013, ενώ το τελευταίο στις 10 Ιουλίου 2017. Η σειρά αποτελείται στο σύνολο από 772 επεισόδια και τέσσερις κύκλους επεισοδίων.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, ενώ τη σκηνοθεσία επιμελούνται οι Ανδρέας Γεωργίου, Στάμος Τσάμης, Γιώργος Ευαγγέλου και Χρίστος Συμεωνίδης.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μετά το Μπρούσκο είδε μεγάλη επιτυχία τόσο από το Τατουάζ όσο και από τις 8 Λέξεις. Μάλιστα, θα πρωταγωνιστήσει και σε ξένη σειρά και ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες.