Αδιανόητο! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπορεί να είναι Έλληνας αλλά δεν γεννήθηκε εδώ! Θα πάθετε πλάκα με αυτή την πληροφορία!

Σίγουρα δεν το γνωρίζατε! Είναι απίστευτο και ζηλέψαμε!

Αδιανόητο! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπορεί να είναι Έλληνας αλλά δεν γεννήθηκε εδώ! Θα πάθετε πλάκα με αυτή την πληροφορία!

Πραγματικά θα πάθετε την πλάκα σας με την πληροφορία που μόλις ανακαλύψαμε για την ζωή του γνωστού ηθοποιού, Γιάννη Τσιμιτσέλη! Όλοι γνωρίζαμε πως είναι Έλληνας αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως δεν γεννήθηκε εδώ αλλά σε μια πόλη του εξωτερικού που.

Συγκεκριμένα, αναζητώντας λεπτομέρειες για την ζωή του, βρήκαμε πράγματα που δεν γνώριζε ίσως κανείς και εννοείται πως θα τα μοιραστούμε μαζί σας!

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναγράφονται στην Βικιπαίδεια, ο γνωστός ηθοποιός γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981 στη Ζυρίχη αλλά μεγάλωσε στο χωριό Γαλατάς Μεσολογγίου και μετέπειτα στην Πάτρα. Κατάγεται από το Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας. Το 1999, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή "Ίασμος" του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από όπου και αποφοίτησε.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές και ταινίες ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός από την τηλεοπτική σειρά "Κρυφά Μονοπάτια" και την ταινία "Οξυγόνο" (2003).

Επίσης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε και ως τραγουδιστής στο τραγούδι "Πάνω στην τρέλα μου" της Βανέσας Αδαμοπούλου, ως μέλος του συγκροτήματος Ι7 στα πλαίσια της ταινίας "Λούφα και Παραλλαγή : Σειρήνες στο Αιγαίο" (2005) και ως ράπερ στο βίντεοκλιπ του τραγουδιού "Lipstick" (2006) όπου τραγουδούσε με την Αποστολία Ζώη.

Πλέον, διατηρεί σχέση με την πανέμορφη Κατερίνα Γερονικολού, η οποία πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξή της αποκάλυψε πολλά πράγματα για την σχέση τους!

Θα πάθετε πλάκα με τις πληροφορίες αλλά και φωτογραφίες από το μέρος που γεννήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Η Ζυρίχη (γερμανικά Zürich, γαλλικά Zurich, ιταλικά Zurigo) είναι η μεγαλύτερη πόλη στην Ελβετία (πληθυσμός: 371.767 το 2007, πληθυσμός της ευρύτερης αστικής περιοχής: 1.007.972) και πρωτεύουσα του καντονίου της Ζυρίχης. Ο πληθυσμός της μητροπολιτικής περιοχής φτάνει τα 1,68 εκατομμύρια. Η πόλη είναι το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ελβετίας (η πρωτεύουσα της Ελβετίας και έδρα της κυβέρνησης είναι η Βέρνη). Σύμφωνα με έρευνες το 2006[8] και το 2007[9] προσφέρει την καλύτερη ποιότητα ζωής στον κόσμο.

To όνομα της πόλης (Zürich) προέρχεται πιθανόν από την κελτική λέξη Turus, υπόθεση που στηρίζεται στην ανακάλυψη ενός τάφου του 2ου αιώνα, πάνω στον οποίο αναγράφεται το λατινικό όνομα Turicum.

Θρησκεία

Το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού είναι Χριστιανοί, κατανεμημένοι σε διάφορα δόγματα. Παλιότερα το πολυπληθέστερο χριστιανικό δόγμα ήταν ο Προτεσταντισμός, σήμερα προηγούνται οι Ρωμαιοκαθολικοί. Υπάρχει επίσης μια σημαντική κοινότητα Εβραίων (περίπου 5.000), ενώ τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει μεγάλη αύξηση ο αριθμός των Μουσουλμάνων (20.000 στην απογραφή του 2000).

Δείτε φωτογραφίες από το μέρος που γεννήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης:

Ζυρίχη εισιτήρια

Ζυρίχη οικονομικές πτήσεις