Η Μαρία Κίτσου από τις Άγριες Μέλισσες έπαιζε μαζί με τον Σάκη Ρουβά - Βίντεο ντοκουμέντο από το θέατρο

Η Αρχαία τραγωδία που είχε καθηλώσει το κοινό!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Η Μαρία Κίτσου από τις Άγριες Μέλισσες έπαιζε μαζί με τον Σάκη Ρουβά - Βίντεο ντοκουμέντο από το θέατρο

Μοιάζει αδιανόητο αλλά δεν κάνουμε πλάκα όταν το λέμε και μάλιστα έχουμε και βίντεο ντοκουμέντο! Όταν η Μαρία Κίτσου από τις Άγριες Μέλισσες έπαιζε μαζί με τον Σάκη Ρουβά στο θέατρο σε Αρχαία τραγωδία. Flashback μεγατόνων!

Ήταν το 2013, όταν έσκασε η βόμβα με σχετική ανακοίνωση: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης ανεβάζει
τις Βάκχες του Ευριπίδη, σε μια παράσταση πολυσυζητημένη, πριν ακόμα παιχτεί. Συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες με εμπειρία και γνώση στο Αρχαίο Δράμα, όπως η Ρούλα Πατεράκη, ο Γιάννης Καρατζογιάννης, και ο ίδιος ο Δημήτρης Λιγνάδης αλλά και νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί, όπως η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Πασσάς.»

Οι κριτικές έδωσαν και πήραν, και πολλοί κατέκριναν την τόλμη του Σάκη Ρουβά να παίξει σε Αρχαία τραγωδία, ωστόσο τα χρόνια πέρασαν, ο Σάκης Ρουβάς γύρισε στο τραγούδι και η Μαρία Κίτσου δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στις Άγριες Μέλισσες! Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με σκηνή στην οποία παίζει η Μαρία Κίτσου στις Βάκχες:

Τι είχε πει ο Σάκης Ρουβάς για τις κριτικές στο θέατρο που έπαιζε με την Μαρία Κίτσου

Όταν ακούστηκε πως ο Σάκης Ρουβάς θα πρωταγωνιστήσει στο θέατρο και μάλιστα με αρχαίο κείμενο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά αυτή του την απόφαση.

Τι δουλειά έχει αυτός από τις πίστες στην Επίδαυρο; Είχε ειπωθεί έμμεσα βεβαίως. Κι όμως, ο Σάκης τα κατάφερε. Όπως δήλωσαν οι θεατές που παρακολούθησαν την παράσταση ο Σάκης ήταν πολύ καλός στο ρόλο του.Ο ίδιος, είχε απαντήσει στους επικριτές του λέγοντας μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του:

«Είμαι έτοιμος να δοκιμαστώ σε κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Από τη στιγμή που επιλέγω μια διαφορετική δράση, περιμένω και την αντίδραση. Είναι αυτονόητη, καλοδεχούμενη και ενδιαφέρουσα». Να θυμίσουμε βέβαια, ότι η Μαρία Κίτσου έχει κάνει αρκετές θεατρικές δουλειές με πολύ τολμηρές σκηνές και έχουμε δημοσιεύσει αισθησιακές της φωτογραφίες....