20 φορές με ίδια ρούχα η Kate Middleton - Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν

Θεωρείτο σκάνδαλο μια Δούκισσα να φορέσει ξανά και ξανά το ίδιο ρούχο! "Έσπασε" τον κανόνα!

20 φορές με ίδια ρούχα η Kate Middleton - Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, μπορεί να διαθέτει μία από τις πιο πλούσιες και εντυπωσιακές γκαρνταρόμπες του κόσμου, όμως η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει όχι μία αλλά 20 φορές τα ίδια ρούχα! Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο με εμφανίσεις της που στο παρελθόν συζητήθηκαν πολύ.

Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός που την έχει απαθανατίσει ουκ ολίγες φορές να φοράει το ίδιο φόρεμα με διαφορετικά αξεσουάρ και άλλο χτένισμα.

Η Kate Middleton έχει αποδείξει επίσης, ότι με την ίδια άνεση που επιλέγει ρούχα γνωστών οίκων μόδας με την ίδια άνεση φοράει κομμάτια πολλών νέων σχεδιαστών, εκτοξεύοντας μάλιστα τις πωλήσεις των εν λόγω ρούχων στα ύψη.

Οι στιλιστικές της επιλογές έχουν εκτιμηθεί δεόντως από τους θαυμαστές της και το βρετανικό κοινό καθώς αναγνωρίζουν στο πρόσωπό της το κορίτσι της διπλανής πόρτας που παραμένει μετρημένο και προσηνής.

Ωστόσο, πρόσφατα έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση με ένα φόρεμα που μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Zara και είναι άκρως εντυπωσιακό και οικονομικό

Όλα όσα δεν ξέραμε για την ζωή της Kate Middleton της Δούκισσας που "έσπασε" τα καθιερωμένα και έκανε εμφανίσεις 20 φορές με τα ίδια ρούχα

Γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1982 στο Ρέντινγκ από τον πρώην πιλότο των Βρετανικών Αερογραμμών, Μάικλ Μίντλετον και την πρώην αεροσυνοδό Κάρολ Γκόλντσμιθ Μίντλετον. Έχει δύο μικρότερα αδέλφια. Την Πίπα (Φιλίπα Σάρλοτ, γεννημένη το 1983) και τον Τζέιμς (Τζέιμς Ουίλιαμ, γεννημένο το 1987). Για δύο χρόνια (1984-1986) η οικογένεια Μίντλετον έζησε στο Αμμάν της Ιορδανίας όπου εκεί η Κέιτ φοίτησε σε αγγλικό βρεφονηπιακό σταθμό, μέχρι που η οικογένεια επέστρεψε στο Μπέρκσαϊρ.

Μεγάλωσε στο Χάπελ Ρόου, Μπάκλεμπερι, κοντά στο Νιούμπερι. Φοίτησε στο σχολείο Σεντ Άντριους, κοντά στο χωριό Πάνγκμπουρν στο Μπέρκσαϊρ. Συνέχισε τις σπουδές της στο Κολέγιο Μάρλμπορο στο Ουίλτσαϊρ και έπειτα στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στο Φάιφ της Σκωτίας. Αποφοίτησε το 2005 με πτυχίο στην Ιστορία της Τέχνης και βαθμό Άριστα.

Τον Νοέμβριο του 2006, πήρε τη θέση της accessory buyer στην αλυσίδα καταστημάτων ρουχισμού Jigsaw. Επίσης δούλευε μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 στην εταιρεία των γονέων της, ως φωτογράφος καταλόγων, σχεδιάστρια της ιστοσελίδας και υπάλληλος μάρκετινγκ. Το 2008 υπήρχε η φήμη ότι άφησε την δουλειά της στην Jigsaw για να γίνει επαγγελματίας φωτογράφος και ότι σκόπευε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας με τον Μάριο Τεστίνο, ο οποίος έχει τραβήξει πολλές φωτογραφίες της Πριγκίπισσας Νταϊάνας, του Ουίλιαμ και του Χάρι. Ο Τεστίνο αργότερα αρνήθηκε ότι η Κέιτ επρόκειτο να δουλέψει για εκείνον.

Δημόσια εικόνα και στιλ

Η Κάθριν αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού για το στιλ της και γενικότερα για το γούστο της στη μόδα. Έτσι, έχει συμπεριληφθεί σε πολυάριθμες λίστες με τους καλύτερα ντυμένους. Επιλέχθηκε από την εφημερίδα The Daily Telegraph ως η «Πιο Υποσχόμενη Νεοφερμένη» στην λίστα του 2006 με τίτλο: «Λίστα του στιλ: νικητές και χαμένοι». Η Tatler την τοποθέτησε στο νούμερο 8 στη λίστα με τα δέκα «style icons». Συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους του 2010 του περιοδικού People. Τον Ιούνιο του 2008, επιλέχθηκε από το Style.com ως το μηνιαίο τους «beauty icon». Τον Ιούλιο του 2008, η Αικατερίνη συμπεριλήφθηκε στην λίστα των «Παγκοσμίως Πιο Καλοντυμένων» του περιοδικού Vanity Fair.

Η ζωή της ως Πριγκίπισσα Kate Middleton

Γνωριμία με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών τους χρόνων στο Πανεπιστήμιο Σεντ Άντριους (University of Saint Andrews) γνωρίστηκε με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον Μάρτιο του 2004, όταν βρέθηκαν μαζί στο Κλόστερς να κάνουν σκι. Εκεί τραβήχτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες τους, με τον τύπο να εικάζει για το αν η συγκεκριμένη κοπέλα αποτελούσε το κορίτσι του πρίγκιπα. Το Κλάρενς Χάουζ δεν αρνήθηκε τη σχέση τους. Η θέση της Κέιτ πάντως ως η «ανεπίσημη κοπέλα του Πρίγκιπα» της επέφερε εκτεταμένη κάλυψη από αυτά, τόσο της Αγγλίας όσο και του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να την φωτογραφίζουν συχνά στις καθημερινές εξόδους της.

Στις 17 Οκτωβρίου 2005, η ίδια παραπονέθηκε μέσω του δικηγόρου της για παρενόχληση από τα ΜΜΕ, δηλώνοντας πως «δεν είχε κάνει τίποτα το τόσο σημαντικό ώστε να δικαιολογείται η τόση δημοσιότητα.». Τον Φεβρουάριο του 2006, ανακοινώθηκε ότι η Κάθριν θα είχε στο εξής την δική της εικοσιτετράωρη φύλαξη παρεχόμενη από το Royalty Protection branch (SO14) (Κλάδος Προστασίας των Βασιλικών Προσώπων). Αυτό τροφοδότησε περαιτέρω τις φήμες και τις σκέψεις περί αρραβώνα μεταξύ εκείνης και του Ουίλιαμ, αφού διαφορετικά δεν θα δικαιούνταν αυτή την υπηρεσία.

Κι ενώ ο αρραβώνας δεν ερχόταν, δεν παραχωρήθηκε στην Κέιτ η άδεια να συνεχίζεται να της παρέχεται η ασφάλεια. Η προσοχή των MME αυξήθηκε κατά τα εικοστά πέμπτα γενέθλια της Κέιτ, προκαλώντας τις προειδοποιήσεις του Ουίλιαμ αλλά και των δικηγόρων της, οι οποίοι απείλησαν ότι θα κινηθούν νομικά. Δύο ομάδες εφημερίδων, η News International, η οποία εκδίδει τις εφημερίδες «The Times» και «The Sun», και η Guardian Media Group που εκδίδει την εφημερίδα «The Guardian», αποφάσισαν να απέχουν από τη δημοσιοποίηση και την έκδοση φωτογραφιών της Κέιτ, βγαλμένες από παπαράτσι.

Αργότερα, διαδόθηκε η φήμη ότι η Κέιτ μετακόμισε μαζί με τον Πρίγκιπα στο Κλάρενς Χάουζ, την κατοικία του στο Λονδίνο. Λίγο μετά, το Κλάρενς Χάουζ αρνήθηκε κάτι τέτοιο.

Ο χωρισμός και η επανασύνδεση

Τον Απρίλιο του 2007, η εφημερίδα «The Sun» δημοσίευσε σε «παγκόσμια αποκλειστικότητα» ότι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον χώρισαν. Καθώς οι μέρες περνούσαν, το δίκτυο «BBC» επιβεβαίωσε τον χωρισμό. Το ζευγάρι φαίνεται να αποφάσισε να χωρίσει σε διακοπές του στο ελβετικό θέρετρο «Zermatt». Το Κλάρενς Χάουζ έκανε ένα και μοναδικό σχόλιο για τον χωρισμό του Πρίγκιπα και της κοπέλας του, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Times», λέγοντας ότι «Δεν κάνουμε σχόλια για την προσωπική ζωή του Πρίγκιπα». Οι εφημερίδες συνέχιζαν να εικάζουν για πολύ καιρό όσον αφορά στους λόγους του χωρισμού παρόλο που οι φήμες που εκδίδονταν βασίζονταν σε ανώνυμες πηγές.

Η πρωτότυπη αναφορά της εφημερίδας «The Sun» ανέφερε κατά λέξη ότι «ένας στενός φίλος του ζευγαριού» δήλωνε πως η Κέιτ ένιωθε ότι ο Πρίγκιπας δεν της έδινε την κατάλληλη προσοχή. Η εφημερίδα επεσήμανε φήμες που ήθελαν τον Πρίγκιπα να περνάει χρόνο με νεαρές κοπέλες και ότι αισθανόταν πολύ μικρός για να παντρευτεί. Η εφημερίδα «Mail» επίσης υποστήριξε ότι ένας φίλος του Πρίγκιπα τον ενθάρρυνε να προσεγγίζει απερίσκεπτα τις σχέσεις του.

Τον Ιούνιο του 2007, επέμεναν ότι ήταν μόνο δύο καλοί φίλοι στις φήμες που τους ήθελαν ξανά μαζί. Η Κέιτ και η οικογένειά της παρευρέθηκαν στο Concert for Diana (Συναυλία για την Diana) στο Στάδιο Γουέμπλεϊ. Εκεί, κάθισαν μακριά ο ένας από τον άλλο, με δύο σειρές διαφορά. Μεταγενέστερα, παρατηρήθηκε ότι το ζευγάρι έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις επανειλημμένα και πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των BBC και της Daily Mail, υποστήριζαν πως «αναζωπύρωσαν τη σχέση τους». Αργότερα, η Κέιτ παρευρέθηκε στον γάμο του ξαδέλφου του Ουίλιαμ, Πίτερ Φίλιπς, παρόλο που εκείνος δεν κατάφερε να παρευρεθεί.

Τον Απρίλιο του 2008, η Κέιτ συνόδευσε τον Ούλιαμ όταν βραβεύτηκε με τα Φτερά από την RAF (RAF wings) στο Royal Air Force College Cranwell. Στις 16 Ιουνίου του 2008, εκείνη παρευρέθηκε στην τελετή ένταξης του Πρίγκιπα στο Τάγμα της Περικνημίδας μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Έτσι το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα την επανασύνδεση του.

Αρραβώνας & Γάμος με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2010 στην Κένυα, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους εκεί. Στις 29 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε και ο γάμος τους, στο Αββαείο του Ουέστμινστερ (Λονδίνο) όπου το 1997 έγινε και η κηδεία της Πριγκίπισσας Νταϊάνας. Επιπλέον, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έλαβαν τον τίτλο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Οικογένεια

Το πριγκιπικό ζευγάρι απέκτησε μαζί τρία παιδιά. Τον Πρίγκιπα Τζορτζ του Κέιμπριτζ (Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις, 22 Ιουλίου 2013), την Πριγκίπισσα Σάρλοτ του Κέιμπριτζ (Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα, 2 Μαΐου 2015) και τον Πρίγκιπας Λούι του Κέιμπριτζ (Λούις Άρθουρ Τσαρλς, 23 Απριλίου 2018).

Βασιλικά καθήκοντα

Η Αικατερίνη συστήθηκε επισήμως στην δημόσια ζωή και στα βασιλικά της καθήκοντα στις 24 Φεβρουαρίου 2011, δύο μήνες πριν τον γάμο της, όταν εκείνη και ο Γουλιέλμος παρευρέθηκαν στην τελετή ονοματοδοσίας μιας σωσίβιας λέμβου στο Trearddur του Άνγκλεσι στη Βόρεια Ουαλία. Στις 16 Φεβρουαρίου, το Κλάρενς Χάουζ ανακοίνωσε ότι η πρώτη Βασιλική Περιοδεία του ζευγαριού στον Καναδά θα λάμβανε χώρα τον Ιούλιο του 2011. Τον Μάιο του 2011, μικρό χρονικό διάστημα μετά τον γάμο, το Κλάρενς Χάουζ ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι θα επισκεφτεί και την Καλιφόρνια μετά την επίσκεψη τους στον Καναδά. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που η Αικατερίνη θα επισκεφτεί τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.