Οι γόβες που φόρεσε η Τατιάνα Στεφανίδου στα καλλιστεία του 2008 - Τι κρυβόταν κάτω από το φόρεμά της

Θα πάθετε πλάκα! Σήμερα θα τις φορούσατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι γόβες που φόρεσε η Τατιάνα Στεφανίδου στα καλλιστεία του 2008 - Τι κρυβόταν κάτω από το φόρεμά της

Το 2008 η Τατιάνα Στεφανίδου βρισκόταν στην θέση της παρουσίασης των καλλιστείων και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Τότε είχε πάρει πολύ θετικές κριτικές αλλά... είχατε δει ποτέ τις συγκλονιστικές γόβες που φορούσε κάτω από το φόρεμά της;

Ο Διαγωνισμός Ομορφιάς Σταρ Ελλάς, για αρκετά χρόνια υπήρξε στο πρόγραμμα του ANT1, αφού ετησίως και λίγο πριν το ξεκίνημα του καλοκαιριού, ο θεσμός αναζητούσε τις νέες και όμορφες Ελληνίδες, οι οποίες διεκδικούσαν μία θέση στο όνειρο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, υπήρξε μία από τις παρουσιάστριες του Διαγωνισμού Ομορφιάς, εντυπωσιάζοντας κοινό και τηλεθεατές με τις άψογες εμφανίσεις της αλλά και τις ικανότητές της στην παρουσίαση μιας τόσο απαιτητικής τηλεοπτικής βραδιάς.

12 χρόνια μετά μια σελίδα στο instagram αποκαλύπτει τι φορούσε στα πόδια της η Τατιάτα Στεφανίδου κάτω από την πορτοκαλί τουαλέτα της, που την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα. Είστε έτοιμες να μάθετε;

Όπως θα δείτε αν πατήσε το βελάκι της παραπάνω φωτογραφίες για να πάει δεξιά, κάτω από το υπέροχο αυτό φόρεμά της η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ φορούσε μια πιπ τόου γόβα, στο χρώμα σε πορτοκολοκόκκινο χρώμα με τακούνι στιλέτο.

Τι είχε συμβεί στα καλλιστεία που παρουσίαζε η Τατιάνα Στεφανίδου το 2008

Τα παρατράγουδα της βραδιάς: Η έκρηξη της Ρίτας Μαστοράκη, μητέρας της υποψήφιας Κατερίνας Μαστοράκη, η οποία δεν κατάφερε να περάσει στην τελική δεκατετράδα. Η Ρίτα, λοιπόν, χαρακτήρισε τα καλλιστεία «στημένα» και «σικέ». Ανάμεσα στα επιχειρήματά της έμπλεξε τη διαίσθησή της, την ικανότητά της να διαβάζει ψυχές και βροντοφώναξε σαν σύγχρονη Μπουμπουλίνα ότι «σήμερα ανέβηκε ο πήχης ψηλότερα στα καλλιστεία, αφού δεν συμμετέχουν σ' αυτά μόνο κομμώτριες και πωλήτριες, αλλά και φοιτήτριες της Νομικής». Και μάλιστα του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στο οποίο φοιτά η νεαρή, άτυχη, διαγωνιζόμενη.

Το μπουρδούκλωμα της βραδιάς: Απονέμεται στη Μάρα Δαρμουσλή, την οποία προσφώνησαν με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παραλλαγές οι υποψήφιες-σπίρτα του διαγωνισμού! Πώς δεν είπαν και τον Ψωμιάδη Αλεξανδράτου είναι θαύμα!

Το φόρεμα της βραδιάς: Όλα όσα φόρεσε η Τατιάνα Στεφανίδου τέσσερα στον αριθμό από τους ΜΙRΟ.

Η κόρη της ηθοποιού: Όπως λέμε «το σπίτι του ηθοποιού». Μετά τη Μαρία-Λουίζα Βούρου φέτος η Ευγενία Καραχάλιου. Προορίζεται όχι για ηθοποιός, παρακαλώ, αλλά για το διπλωματικό σώμα, σύμφωνα με τις δηλώσεις της μαμάς Μαίρης.

Ο ψίθυρος της βραδιάς: Η απουσία της Ελεονώρας Μελέτη και η επιλεγμένη θέση και παρουσία της Μαριέτας Χρουσαλά στο ίδιο τραπέζι με το γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο και στο αμέσως διπλανό από τον υπέρκομψο και ευγενή αντιπρόεδρο του ΑΝΤ1 Θοδωρή Κυριακού.

Οι μοναχικές κυρίες της βραδιάς: Η Μαρία-Λουίζα Βούρου, η οποία καθόταν δίπλα στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Η εκρηκτική Βάλια Κακούτη, η οποία ήταν φιλοξενούμενη στο κεντρικό τραπέζι του «Fever», η Κατερίνα Στικούδη (ολομόναχη στο τραπέζι του «Πρωινού καφέ»), η Ελένη Φιλίνη, η Φαίη Γεωργακοπούλου και η Φαίη Σκορδά.

Το ζευγάρι της βραδιάς: Η Άντζελα Δημητρίου με αυστηρό ταγέρ και γυαλί οράσεως και ο Νοράιρ Σαπουντζιάν με πανάκριβο ρολόι 7,2 καρατίων μπριγιάν.

Έλαμψαν διά της απουσίας τους: Μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, πανελίστες, στάρλετ και «μαϊντανοί», σκηνοθέτες και βαμπ.

Το μενού της βραδιάς: Πρώτο πιάτο: Πέρκα συνοδευόμενη από ντομάτα και λαχανικά. Σαλάτα: Λάχανο-καρότο με σος μαγιονέζα. Κυρίως πιάτο: Μοσχαρίσια φιλετάκια με σος μανιταριού, γαρνιρισμένα με πατάτες και ρύζι. Γλυκό: Ανατολίτικη σπεσιαλιτέ. Ποτό: Άσπρο ή κόκκινο κρασί.

Οι εστεμμένες

  • Σταρ Ελλάς 2008: Διονυσία Κούκιου
  • Μις Ελλάς 2008: Αγγελική Καλαϊτζή
  • Μις Γιανγκ 2008: Ευγενία Καραχάλιου
  • Μις Τουρισμός 2008: Νάσια Ανερούση
  • Αν. Σταρ Ελλάς 2008: Ρία Αντωνίου
  • Αν. Μις Ελλάς 2008: Σοφία Ροδίτη
  • Αν. Μις Γιανγκ 2008: Ελένη Τσίκλου
  • Αν. Μις Τουρισμός 2008: Παυλίνα Κωσταγιού
  • Μις Φωτογένεια 2008: Μένια Μαθιουδάκη
  • Ελληνίδα 2008: Νίκη Περιστέρη