Το «καυτό» τσιφτετέλι της Πάολα με ασημί τουαλέτα

Θα μείνετε «κάγκελο» με το χορό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το «καυτό» τσιφτετέλι της Πάολα με ασημί τουαλέτα

Η Πάολα είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές και εκρηκτικές Ελληνίδες τραγουδίστριες. Κάθε εμφάνιση της επί σκηνής δεν γίνεται να μην τραβήξει όλα τα βλέμματα του κόσμου. Όπως όταν χόρεψε ένα «καυτό» τσιφτετέλι φορώντας μια ασημί τουαλέτα.

Η τραγουδίστρια από ότι έχουμε δει σε φωτογραφίες και βίντεο από τις εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα και συναυλίες, συνήθως φοράει ρούχα σε μαύρο χρώμα αλλά και γενικά σκούρες αποχρώσεις. Τα περισσότερα σύνολα της είναι στενά μίνι, αφού έχει απίστευτα πόδια.

Ωστόσο, της ταιριάζουν άψογα και οι μακριές τουαλέτα, όπως είδαμε σε ένα πρόσφατο βίντεο που αναρτήθηκε από λογαριασμό θαυμαστών της Παόλα. Η τραγουδίστρια διατηρεί άψογες αναλογίες και με το σώμα της βάζει κάτω μέχρι και 20άρες.

Πολλά fan account της Πάολα στο Instagram μοιράζονται διάφορες στιγμές από όλα τα χρόνια της καριέρα της. Όπως όταν ήρθε στην επιφάνεια μια φωτογραφία από τα παλιά. Συγκεκριμένα, πολύ πιο πριν από τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη, όπου ολοκληρώθηκαν με τον πιο απίστευτο τρόπο.

Το βίντεο με το «καυτό» τσιφτετέλι της Πάολα

Πριν από μερικές ημέρες ένα fan club της τραγουδίστριας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο από τα παλιά που όταν το δείτε θα μείνετε «κάγκελο». Η Πάολα ενώ τραγουδούσε χόρευε ταυτόχρονα στους ρυθμούς ενός «καυτού» τσιφτετελιού. Κάτω από την πίστα όλοι οι θαμώνες χειροκροτούσαν και της πετούσαν λουλούδια, ενώ μερικοί χόρευαν μαζί της.

Η τραγουδίστρια, φορούσε μια καταπληκτική μακριά τουαλέτα η οποία ήταν γεμάτη σε ασημί χρώμα και όταν έπεφτε πάνω της φως άλλαζε ανάλογα τις αποχρώσεις. Είχε ανοιχτό ντεκολτέ αναδεικνύοντας το απίστευτο μπούστο της και ήταν με ράντες.