Τα πάνω κάτω με το δαχτυλίδι της Kate Middleton - Δεν της το έδωσε ο William

Βροχή οι φήμες στο Buckingham!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πάνω κάτω με το δαχτυλίδι της Kate Middleton - Δεν της το έδωσε ο William

Η Kate Middleton "συνελήφθη" από τον φωτογραφικό φακό να φοράει ένα δαχτυλίδι, το οποίο ωστόσο δεν της είχε δώσει ο αγαπημένος της σύζυγος William, με αποτέλεσμα να έρθουν τα πάνω κάτω στο παλάτι σχετικά με το πού βρήκε το συγκεκριμένο κόσμημα η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Η Kate Middleton είναι παντρεμένη με τον William από το 2011, και όλα αυτά τα χρόνια, την έχουμε δει να εμφανίζεται με μερικά συγκλονιστικά κοσμήματα. Ωστόσο τελευταία φαίνεται να κάνει μερικές εμφανίσεις, φορώντας ένα παλιό δαχτυλίδι.

Ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Kate Middleton, έχει φορέσει μερικά τρομερά κοσμήματα τα οποία έρχονται από τη συλλογή της Ελίσάβετ αλλά και την Νταϊάνα. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ωστόσο, σε τελευταίες εμφανίσεις της, φαίνεται να επιλέγει για τα δάχτυλά της, ένα δαχτυλίδι που είχε ήδη πριν παντρευτεί τον διάδοχο του θρόνου. Το συγκεκριμένο κόσμημα αξίζει 20.000 λίρες.

Kate Middleton δαχτυλίδι

Σε κάθε της εμφάνιση, οι φανς της βασιλικής οικογένειας τρελαίνονται να δουν τι έχει φορέσεις. Ενώ λοιπόν κάνει μερικές τρομερές επιλογές στα κομμάτια που έχει στην ντουλάπα της, η Kate Middleton, επιλέγει κοσμήματα που θα ζήλευε η οποιαδήποτε πριγκίπισσα.

Από τότε έχει το δαχτυλίδι η Kate Middleton

Η Δούκισσα πρόσφατα επέλεξε να εμφανιστεί με ένα δαχτυλίδι το οποίο τράβηξε την προσοχή, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που το έχει φορέσει, όπως αποκάλυψε ο Ben Johnson, ειδικός στα κοσμήματα.

Το δαχτυλίδι έχει πάνω του μία πολύ μεγάλη πέτρα, η οποία υπολογίζεται πως αξίζει από 5.000 έως 20.000 λίρες.

Σύμφωνα με ξένα μέσα, η Kate Middleton είχε εμφανιστεί φορώντας το συγκεκριμένο δαχτυλίδι μαζί με την αδερφή της, Pippa Middleton το 2008.

Kate Middleton εμφάνιση με κόσμημα

Μπορεί λοιπόν η Δούκισσα να είχε το συγκεκριμένο κόσμημα πριν από τον γάμο της, και όπως έχει κάνει πολλές φορές με τα ρούχα της, έτσι και με τα κοσμήματά της, επιλέγει να τα φορέσει ξανά και ξανά, πόσο μάλλον ένα κομμάτι δικό της, το οποίο αγαπάει πάρα πολύ.