"Βόμβα" στο Buckingham με την αποκάλυψη που έγινε για την Kate Middleton - Είναι μεγαλύτερη από τον William

Αυτή είναι η ηλικία της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Σαν "βόμβα" έσκασε η αποκάλυψη που έγινε στο Buckingham, και αφορά την ηλικία της Kate Middleton, η οποία μάλιστα, είναι μεγαλύτερη από τον σύζυγό της και διάδοχο του βασιλικού θρόνου, William, στοιχείο που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς.

Από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση πως η Kate Middleton θα γίνει η γυναίκα του διαδόχου του βασιλικού θρόνου, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την συγκρίνουν, με την προηγούμενη νύφη που είχε μπει στη βασιλική οικογένεια, η οποία δεν είναι άλλη από την Diana.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το ήθος της αλλά και τη φινέτσα της και έχει τραβήξει τα βλέμματα των φανς της βασιλικής οικογένειας.

Ένα στοιχείο ωστόσο που μόνο λίγοι γνωρίζουν, είναι το γεγονός πως η Kate Middleton είναι λίγο μεγαλύτερη από τον αγαπημένο της σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, William, τον οποίο γνώρισε ενώ σπούδαζαν μαζί στο κολλέγιο.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου του 1982 ενώ από την άλλη, ο William γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου του 1982.

Kate Middleton ηλικία

Λίγα λόγια για την Kate Middleton

Γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1982 στο Ρέντινγκ από τον πρώην πιλότο των Βρετανικών Αερογραμμών, Μάικλ Μίντλετον και την πρώην αεροσυνοδό Κάρολ Γκόλντσμιθ Μίντλετον. Έχει δύο μικρότερα αδέλφια. Την Πίπα (Φιλίπα Σάρλοτ, γεννημένη το 1983) και τον Τζέιμς (Τζέιμς Ουίλιαμ, γεννημένο το 1987). Για δύο χρόνια (1984-1986) η οικογένεια Μίντλετον έζησε στο Αμμάν της Ιορδανίας όπου εκεί η Κέιτ φοίτησε σε αγγλικό βρεφονηπιακό σταθμό, μέχρι που η οικογένεια επέστρεψε στο Μπέρκσαϊρ.

Μεγάλωσε στο Χάπελ Ρόου, Μπάκλεμπερι, κοντά στο Νιούμπερι. Φοίτησε στο σχολείο Σεντ Άντριους, κοντά στο χωριό Πάνγκμπουρν στο Μπέρκσαϊρ. Συνέχισε τις σπουδές της στο Κολέγιο Μάρλμπορο στο Ουίλτσαϊρ και έπειτα στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στο Φάιφ της Σκωτίας. Αποφοίτησε το 2005 με πτυχίο στην Ιστορία της Τέχνης και βαθμό Άριστα.

Τον Νοέμβριο του 2006, πήρε τη θέση της accessory buyer στην αλυσίδα καταστημάτων ρουχισμού Jigsaw. Επίσης δούλευε μέχρι τον Ιανουάριο του 2011 στην εταιρεία των γονέων της, ως φωτογράφος καταλόγων, σχεδιάστρια της ιστοσελίδας και υπάλληλος μάρκετινγκ. Το 2008 υπήρχε η φήμη ότι άφησε την δουλειά της στην Jigsaw για να γίνει επαγγελματίας φωτογράφος και ότι σκόπευε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας με τον Μάριο Τεστίνο, ο οποίος έχει τραβήξει πολλές φωτογραφίες της Πριγκίπισσας Νταϊάνας, του Ουίλιαμ και του Χάρι. Ο Τεστίνο αργότερα αρνήθηκε ότι η Κέιτ επρόκειτο να δουλέψει για εκείνον.