Κατερίνα Λένη: Στη «φόρα» η πραγματική ηλικία και καταγωγή της παίκτριας του Masterchef

Όλα όσα δε γνωρίζατε για την πιο viral διαγωνιζόμενη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Λένη: Στη «φόρα» η πραγματική ηλικία και καταγωγή της παίκτριας του Masterchef

Μετά από μήνες που την απολαμβάνουμε να στάζει ατελείωτο φαρμάκι και να πετάει ατάκες "φωτιά" στο MasterChef, βγήκε επιτέλους στη «φόρα» η πραγματική ηλικία αλλά και η καταγωγή της πιο viral παίκτριας του διαγωνισμού, Κατερίνας Λένη.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία από τις παίκτριες που έχουν αφήσει εποχή στον διαγωνισμό μιας και σε κάθε επεισόδιο βρίσκει την ευκαιρία να σχολιάσει κάτι για κάποιον συμπαίκτη της και να "πετάξει" μία ατάκα που θα συζητηθεί.

Στο στόχαστρό της βρέθηκε από την πρώτη κιόλας μέρα ο Γιώργος Λασκαρίδης, με τον οποίο έχουν γίνει επικοί καυγάδες και έχουν ειπωθεί μερικές αρκετά βαριές κουβέντες, ενώ έχουμε δει και τους δυο τους πολλές φορές να βοηθάνε ο ένας τον άλλον σε δοκιμασίες αποχώρησης.

Πέρα από το γεγονός ότι το κανονικό της επάγγελμα είναι κομμώτρια ωστόσο, είναι πολύ λίγα αυτά που πραγματικά γνωρίζουμε για την Κατερίνα Λένη, με τον Ηρακλή να εξηγεί μερικά από τα στοιχεία του χαρακτήρα της.

Η καταγωγή και η ηλικία της Κατερίνας Λένη

Η Κατερίνα Λένη έχει γεννηθεί στην Πρέβεζα όμως μεγάλωσε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Μπίλεφελντ.

Είναι κομμώτρια στο επάγγελμα εδώ και 22 χρόνια. Η σχέση της με τη μαγειρική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, όταν μαγείρευε η γιαγιά της.

«Είχα μια υπέροχη γιαγιά και θεωρώ σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό αυτό που είμαι σήμερα, της το χρωστάω. Η φετινή χρονιά για μένα ήτανε κάπως δύσκολη από θέμα υγείας. Έπαθα μια υπερκόπωση και χρειάστηκε να μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι πως αναθεώρησα κάποια πράγματα και αποφάσισα να κάνω κάτι τελείως κόντρα. Επειδή το αγαπάω», είχε πει η ίδια κι έτσι πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή.

Όσο για την ηλικία της, η Κατερίνα Λένη είναι 36 ετών.

Δες όσα είχε πει για τη ζωή της στην οντισιόν της: